Γράφει ο Γιάννης Βασιλακόπουλος: Το Νόμπελ της Ντροπής

Εξευτέλισαν τα πάντα οι «κλειδοκράτορες» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Γερμανοί. Έννοιες, ουσία, αξίες, τους ίδιους τους πολίτες της Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ένωση σαθρό πλέον και υπό κατάρρευση «οικοδόμημα»,  εστία του νέου  μεγάλου, εν εξελίξει πολέμου, βραβεύεται σήμερα στο Όσλο, με το βραβείο Νόμπελ… Ειρήνης. Δωροθέτες, οι πυλώνες του πιο πρόστυχου πολέμου, οι χαιρέκακοι, ως τώρα, Γότθοι, δωρολήπτες τα θύματα, της φτώχειας, της ανεργίας, της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού που προκάλεσαν και εξέθρεψαν  οι Γερμανοί. Και ως σκλάβοι που οδηγούνται σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα, οι «ηγέτες» των κατεχόμενων

χωρών, μεταξύ αυτών, πρώτος, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας για να βραβευθούν, ως «οι καλοί φύλακες της Γερμανικής κατοχής». Και επαίρονται για αυτό, δίχως ντροπή.

Ένα «μικρό βραβείο» θα δοθεί, ή θα έπρεπε να δοθεί στον εγκάθετο του Βερολίνου, υπουργό οικονομικών, Στουρνάρα, γιατί προσκύνησε την Γερμανική κατοχή και κοκκινίζει από ντροπή όταν τον μαλώνει ο «κουτσός πατερούλης» Σόιμπλε. Κι όχι μόνον για αυτό. Αλλά και γιατί επιβίωσε, αν και μέλος της πιο διεφθαρμένης κάστας που ανέδειξε ποτέ η Ελληνική πολιτική τάξη. Αυτή του Σημίτη, που – μην το ξεχάσω- «ενθυλάκωσε» 25 χιλιάδες ευρώ, ως… θύμα τρομοκρατίας, του Παπαντωνίου, του Παπαδήμου κι όλων των Γερμανοτσολιάδων που έχουν βυθίσει τη δόλια πατρίδα, στη φτώχεια, την έχουν εμπλέξει σε έναν άτυπο εμφύλιο και επιχειρούν να την ξεπουλήσουν.

Τούτο το «Νόμπελ Ειρήνης» θα μπορούσε να μπει στην ιστορική εξίσωση μόνον ως φάρσα. Θυμίζει εκείνο το Ρωσο – Χιτλερικό «σύμφωνο μη Επίθεσης» Ρίμπενροφ – Μολότωφ που δεν εμπόδισε τον παρανοϊκό Γερμανό δικτάτορα, να «φαντασιωθεί»  την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, όπου βεβαίως τον κατάπιε ο Ρωσικός χειμώνας.

Και τούτους εδώ τους σημερινούς χιτλερίσκους, θα τους καταπιεί ο χιονιάς της ιστορίας, όσα νόμπελ «ειρήνης» κι αν ξεφτιλίσουν !

Keywords
Τυχαία Θέματα