«Γελοιότητες τα περί συζητήσεών μου με την Κουμουνδούρου» δηλώνει η Τζάκρη

Για την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ μετά το «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η Θεοδώρα Τζάκρη, απορρίπτωντας τα περί ενδεχόμενης ένταξής της στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Aν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ

θα είχα φύγει από το 2011 και θα μπορούσα να είχα εξασφαλίσει την επανεκλογή μου το 2012 με πολύ πιο εύκολο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής.

Χαρακτήρισε μάλιστα «γελοιότητες» τα περί συναντήσεων συζητήσεων με την Κουμουνδούρου πριν από την αρνητική ψήφο της στην πρόσφατη πρόταση μομφής και υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε στον πολιτικό της σχεδιασμό και στην πολιτική της φιλοδοξία η πολιτική της μετακόμιση σε κάποιον άλλο χώρο.

Υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει πολιτική μετατόπιση προς τα δεξιά. «Τα κόμματα απηχούν ιδεολογίες και ιδέες δεν είναι ποδοσφαιρικές ομάδες», ανέφερε η κυρία Τζάκρη και επέρριψε ευθύνες για την πολιτική της Χαριλάου Τρικούπη στον πρόεδρο του κόμματος.

Για την αποχώρησή της, όπως είπε, δεν έχει κάνει συζητήσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. «Πολλοί όμως αναρωτιούνται με τη μεταστροφή που υπάρχει στο κόμμα. Κατ’ όνομα σοσιαλιστικό το ΠΑΣΟΚ με τη σημερινή του μορφή», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η παράταξη αυτή έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα