Τσουχτερό κρύο από σήμερα

Με ηλιόλουστο αλλά και κρύο καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα, προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα, ωστόσο η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από

11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, ωστόσο γρήγορα από τα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές κατά τόπους νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα