Φουντώνει η κόντρα Γεωργιάδη- Καμμένου για το σπίτι στην Ικαρία

Συνέχεια, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και με βαριές εκφράσεις, δόθηκε στη διαμάχη μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Πάνου Καμμένου, με αφορμή τον ισχυρισμό του υπουργού Υγείας ότι περί εμπλοκής του προέδρου των ΑΝΕΛ σε υπόθεση με σπίτι στην Ικαρία με επιδότηση τουριστικού καταλύματος.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον Σκάι, επιτέθηκε σε όσους «πετάνε λάσπη» και «σαν κότες παρακαλάνε δημόσια, γονυπετείς, να μην τους αρθεί η ασυλία».

«Η υπόθεση αυτή για την Ικαρία βγήκε το 2010, από ένα blog. Απάντησα με έγγραφα, με συμβόλαια. Δεν πρόκειται να απολογηθώ» είπε ο κ. Καμμένος.

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση. Εγώ ούτε επιδοτήσεις έχω πάρει, ούτε έχω άλλη κρυφή περιουσία» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συμπλήρωσε:

«Τα περιουσιακά στοιχεία της πεθεράς μου, τα οποία απέκτησε πριν γνωρίσω τη γυναίκα μου, ήταν δέκα δωμάτια που νοίκιαζε στην Ικαρία [...] Έγινε έλεγχος το 2010 όταν έγραψαν τα blog αυτήν την ιστορία. Ήρθε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ, διενήργησαν έλεγχο. Έχω ανεβάσει στο Διαδίκτυο τα αποτελέσματα του ελέγχου. Αυτή η επιχείρηση έκλεισε βιβλία πριν από λίγους μήνες, πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν συμπληρώθηκε η υποχρεωτική πενταετία».

Η απάντηση, σε εξίσου υψηλούς τόνους, ήρθε λίγο αργότερα από τον κ. Γεωργιάδη, με παρέμβασή του στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

«Τα περί κότας τα επιστρέφω. Αλλά να πω στον κόσμο ότι σε μία εβδομάδα, στις 16 Ιανουαρίου, εκδικάζεται η αγωγή που μου έχει κάνει για το σκάφος. Εγώ θα είμαι εκεί να μιλήσω. Ελπίζω ο κ. Καμμένος, που είναι γενναίος, να είναι και αυτός στο δικαστήριο και να μην κρυφτεί όπως την περασμένη φορά» είπε.

«Όσον αφορά την άρση της ασυλίας μου» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, «ψηφίστηκε να μην γίνει άρση και από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα στην ημέρα που είχαμε την τροπολογία για τα φάρμακα, που εγώ είχα την πιο οξεία σύγκρουση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στο θέμα της Ικαρίας, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «και ο Λιάπης δεν πήρε επιδότηση, η θεία του πήρε».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης συνέχισε τις αναφορές του στην υπόθεση μέσω Twitter:

Καλύτερη επιβεβαίωση από την παραδοχή ότι η πεθερά του έκλεισε την επιχείρηση αμέσως μετά την παρέλευση του νομίμου διαστήματος υπάρχει;

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις No Comments