Την «κλοπή του αιώνα» ήθελε να κάνει η Ρεάλ

Την ποδοσφαιρική «κλοπή του αιώνα» προσπάθησε να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερένχες» στην προσπάθειά τους για να βρουν τον ιδανικό παρτενέρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησαν να πάρουν «μέσα από τα χέρια» της Μπάγερν τον πολωνό επιθετικό της Ντόρτμουντ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Όπως είναι γνωστό ο Λεβαντόφσκι έχει συμφωνήσει με την Μπάγερν να ενταχθεί σε αυτήν αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι. Μάλιστα έχει συμφωνηθεί και το τίμημα, δηλαδή τα χρήματα που

θα πάρει ο παίκτης και τα οποία «αγγίζουν» τα 55 εκατομμύρια ευρώ για 5 χρόνια.

Ωστόσο αυτή τη συμφωνία προσπάθησε να χαλάσει η Ρεάλ και να κάνει έτσι το «κόλπο γκρόσο». Την αποκάλυψη ότι οι Μαδριλένοι πήγαν να «κλέψουν» τον Λεβαντόφσκι έκανε το περιοδικό «Spiegel», και την επιβεβαίωσε ο ατζέντης του 26χρονου Πολωνού, λέγοντας: «Από σεβασμό σε μια μεγάλη ομάδα, σαν τη Ρεάλ, έπρεπε να ακούσουμε την προσφορά της. Αλλά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να χαλάσουμε τη συμφωνία με την Μπάγερν από τη στιγμή που είχαμε δώσει το λόγο μας».

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Ρεάλ πρότεινε 9.5 εκατ. ευρώ, ως ετήσιες αποδοχές στο νυν παίκτη της Μπορούσια Ντόρτμουντ, συν μπόνους υπογραφής 10 εκατ. ευρώ, ενώ στον ατζέντη το μπόνους ορίστηκε στα 14 εκατ. ευρώ! Η πρόταση μεταφέρθηκε στον Λεβαντόφσκι μέσω δικηγόρου, τον Δεκέμβριο, κι ο Ούλι Χένες, πρόεδρος της Μπάγερν, την χαρακτήρισε ως «αιτία πολέμου» με τον ισπανικό σύλλογο!

Keywords
Τυχαία Θέματα