Έψαχνε νταντά και βρήκε κύκλωμα εμπορίας βρεφών

Έψαχνε νταντά για τον ανήλικο γιο του και βρέθηκε να συνομιλεί με μέλη διεθνούς κυκλώματος εμπορίας βρεφών, που του έφαγαν χρήματα και του πρότειναν να… αγοράσει ένα μωρό από τη Βουλγαρία.

Αυτή την καταγγελία έκανε, όπως αποκαλύπτει η Espresso, ο αθλητίατρος και πρώην παρουσιαστής της ρουμανικής τηλεόρασης, Νεκτάριος Κουδούνης, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος δύο γυναικών από τη Βουλγαρία, κατηγορώντας τις για απάτη και συμμετοχή

σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στην ΕΛ.ΑΣ. ο κ. Κουδούνης, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν αναζητούσε μια γυναίκα προκειμένου να προσέχει τον ανήλικο γιο του.

Μέσω Ίντερνετ

«Τα τελευταία χρόνια δεν εξασκώ το επάγγελμα του αθλητίατρου, καθώς μετά το χωρισμό από τη σύντροφό μου έχω αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανατροφή του γιου μου, που είναι μόλις 2,5 ετών. Έτσι, ζω με τα λιγοστά έσοδα που έχω από κάποια καταστήματα που νοικιάζω», αναφέρει, σημειώνοντας: «Αποφάσισα να βρω μια νταντά ώστε να αρχίσω να εργάζομαι ξανά. Αρχικά απευθύνθηκα σε κάποια γραφεία της Αθήνας που μου ζήτησαν γύρω στα 800 με 1.000 ευρώ το μήνα για να προσλάβω μια κοπέλα που θα πρόσεχε τον γιο μου καθημερινά. Φυσικά, δεν μπορούσα να ανταποκριθώ οικονομικά κι έτσι άρχισα να ψάχνω μέσω ίντερνετ, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκεί γνώρισα και ξεκίνησα να συζητάω με την 26χρονη, δεσποινίδα “S” από τη Βουλγαρία. Μιλούσε άπταιστα ελληνικά και μου είπε ότι είχε δουλέψει για έξι χρόνια ως οικιακή βοηθός και νταντά στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, μου είπε πως την ενδιέφερε να έρθει στην Αθήνα για να αναλάβει τη φύλαξη και ανατροφή του γιου μου, αλλά για να γίνει αυτό, θα έπρεπε πρώτα να μιλήσω με τη διευθύντρια και φίλη της, που διατηρούσε γραφείο το οποίο έστελνε νταντάδες από τη Βουλγαρία σε όλη την Ευρώπη».

Λίγες μέρες αργότερα ο κ. Κουδούνης επικοινώνησε με την «Μ», την υποτιθέμενη διευθύντρια, που του είπε πως έπρεπε να πληρώσει 120 ευρώ για να βγάλει καινούργια χαρτιά στην «S» και να τη στείλει στην Ελλάδα. Ωστόσο, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, όταν κατέθεσε τα χρήματα, άρχισαν τα… παρατράγουδα.

«Ήθελε άλλα 500 ευρώ»

Όταν ο κ. Κουδούνης έστειλε τα λεφτά, εκείνη του είπε ότι το ποσό δεν επαρκούσε και έπρεπε να στείλει 500 ευρώ για να βγουν κάποια χαρτιά. Μάλιστα, για να του τον κάνει να την εμπιστευθεί, του έστειλε πίσω τα 120 ευρώ.

Έτσι, εκείνος έστειλε τα 500 ευρώ, αντιλαμβανόμενος όμως ότι έπεσε θύμα απάτης. Άρχισε λοιπόν να τους ζητά να του επιστρέψουν τα 500 ευρώ και ξαφνικά δέχθηκε πρόταση να αγοράσει ένα μωρό.

Μη μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε και έχοντας σοβαρές ενδείξεις πως οι δύο γυναίκες εμπλέκονταν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών, τους ανέφερε ότι ήταν αποφασισμένος να προσφύγει στην αστυνομία, για να του πουν: «Μην είσαι χαζός! Δεν είμαστε μόνες μας. Έχουμε πίσω μας πολύ κόσμο, από δικηγόρους και γιατρούς μέχρι αστυνομικούς. Δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα