Εορταστικά προγράμματα Παραμονής Πρωτοχρονιάς στην TV

Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, με τους συγγενείς ή την παρέα στο σπίτι, η τηλεόραση κρατά συντροφιά και μας προετοιμάζει για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έλευση του 2014. Δείτε τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών, το βράδυ της παραμονής.
ALPHA – 22.00 – Στην Υγειά μας ρε παιδιά

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μας περνούν στο 2014 και μας κρατούν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι Δημήτρης Μπάσης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλης Σκουλάς, Παναγιώτης Πράτσος και Νάντια

Κοντογεώργη αναλαμβάνουν το μικρόφωνο. Οι Σωτήρης Καλυβάτσης, Παύλος Κοντογιαννίδης, Χάρης Ρώμας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Παρθένα Χοροζίδου πατάνε τον διακόπτη της χαράς.

Οι Αγγελική Νικολούλη, Κώστας Χαρδαβέλας, Πέτρος Λαγούτης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μάριος Αθανασίου, Ελισάβετ Μουτάφη, Μηνάς Βιντιάδης, Τζέση Παπουτσή, Ελένη Καστάνη, Πατρίκιος Κωστής, Βασιλική Αγγέλη, Τάσος Γιαννόπουλος, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Στέλλα Γιαμπουρά, Αγγελίνα Ματαλιωτάκη μπαίνουν στο σπίτι σας και γίνονται συνδαιτυμόνες σας την ώρα της γιορτής.
Ακόμη, εορταστικές μελωδίες από νέα παιδιά της φιλαρμονικής του Δήμου Παλλήνης και παραδοσιακοί κρητικοί χοροί από τον λαογραφικό όμιλο Χανίων βάζουν το ελληνικό χρώμα στην αλλαγή του χρόνου.

MEGA – 22.50 Ο καλός ο κακός και ο άσχημος

Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς συνεργάζονται και φιλοξενούν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σ” ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα. Μια μοναδική μουσική παράσταση που παντρεύει μουσική, τραγούδι, θεατρικά και πολλά happenings. Από rock n” roll μέχρι φλαμένγκο, ηθοποιοί και τραγουδιστές δημιουργούν «τον πιο βίαιο πολιτικό και σεξουαλικό πανζουρλισμό της Εμφυλίου».

ΑΝΤ1 – 23.00 – Τα Καρντάσιανς

Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Σταρόβας and…friends. Οι τρεις παρουσιαστές μαζί με τους Μέλισσες, Λευτέρη Πανταζή, Σάσα Σταμάτη, Γιώργο Λιανό, Ράνια Κωστάκη, Αθηναΐδα Νέγκα, Νίνα Λοτσάρη και Μίνα Ορφανού, κρατούν παρέα στο κοινό την τελευταία βραδιά του 2013.

STAR – 01.00 – Μουσικό Πρόγραμμα με Νίκο Οικονομόπουλο, Νίνο, Πάολα από το νυχτερινό κέντρο «Θέα» (καλοκαίρι) 2011

ANT1 – 01.00 – THALASSA PEOPLE STAGE

Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου και Vegas. Το σχήμα που εμφανιζόταν στο Thalassa People Stage το καλοκαίρι, στην τηλεόραση του ANT1, το βράδυ της παραμονής.

MEGA – 02.20 Μια βραδιά με τη Νατάσα

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αγαπημένα τραγούδια. Μια βραδιά με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μετά τα μεσάνυχτα.

ALPHA – 02.30 η Σμύρνη του έρωτα

Μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση των σμυρνέικων τραγουδιών με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας. Το πρόγραμμα δεν αποτελείται μόνο από τραγούδια που γράφτηκαν στη Σμύρνη αλλά και από όσα την αφορούν με οποιονδήποτε τρόπο, είτε αναφέρονται σε αυτή είτε προέρχονται από σμυρνιούς δημιουργούς του ελλαδικού χώρου.

Το ρεπερτόριο της παράστασης απαρτίζεται από κομμάτια που έχουν σημαδέψει τη δεκαετία του ’20, ενώ τα ίχνη τους φθάνουν ως και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πού να βρω γυναίκα να σου μοιάζει, Όμορφη Σμυρνιά, Ο Αντώνης ο βαρκάρης, Μισιρλού, Το γελεκάκι, Η μικροπαντρεμένη κ.ά. Στοιχεία πολύ διαφορετικά μεταξύ τους γίνονται ένα στη μουσική που ανθεί στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης. Τραγούδια που αποτέλεσαν τον πρόδρομο της πειραιώτικης (ρεμπέτικης) σχολής, σπουδαίων συνθετών: Κώστας Σκαρβέλης, Δημήτρης Σέμσης, Παναγιώτης Τούντας, Σπύρος Περιστέρης, Νίκος Ρουμπάνης, Γιάννης Δραγάτσης ή Ογδοντάκης, Γιάννης Νταλγκάς, Κώστας Κοφινιώτης, Απόστολος Χατζηχρήστος και αρκετά παραδοσιακά αγνώστων δημιουργών.

Keywords
Τυχαία Θέματα