Ελλάδα – Βοσνία

Την τρίτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 θα κυνηγήσει η Εθνική η οποία αντιμετωπίζει στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Οι δυο ομάδες “συγκατοικούν” στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου με 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Μαλεζάς, Τζιόλης, Κατσουράνης Φορτούνης, Μανιάτης Σαμαράς,

Γκέκας

Στον πάγκο για την εθνική οι: Λάμπρου, Γλύκος, Τζαβέλλας, Σιόβας, Μήτρογλου, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Δημούτσος, Νίνης, Φωτάκης, Αθανασιάδης.

Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούιντζα, Σαλίχοβιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντουνιανιν, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο

Αναπληρωματικοί για τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη θα είναι οι: Σέχιτς, Άβντουκιτς, Σούνιτς, Ζουκάνοβιτς, Πιάνιτς, Ίμπρισιτς, Σβράκα, Βρσάγεβιτς, Σεσαρ, Μπέσιτς, Στεβάνοβιτς.

* Στα επίσημα του γηπέδου ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, δηλαδή οι κ.κ. Γιώργος Σαρρής και Σοφοκλής Πιλάβιος. Ακόμα είδαμε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Κώστα Χαλκιά, τον Κώστα Μανωλά, τον Γιώργο Σπανό, τον Τάκη Λουκανίδη, τον Κώστα Πολυχρονίου και πολλούς άλλους ανθρώπους του αθλητισμού.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την αστυνομία να μην επιτρέπει το παρκάρισμα στους γύρω δρόμους υπό το φόβο επεισοδίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα