Ελένη Χατζίδου: Ο σύντροφός μου είναι άντρας με Α κεφαλαίο

Για την πλαστική στη μύτη της, την επιτυχία, τη δημοσιότητα, τις κόντρες, τη δημιουργία οικογένειας και φυσικά τη συμμετοχή της στο «Dancing with The Stars 4» μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν αντικατέστησα τη Μαριάντα Πιερίδη, ούτε εκείνη εμένα. Άλλο σχήμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο. Όσο για τη λέξη «κόντρα» μου ακούγεται πολύ βαριά. Δεν έχω κόντρα

με κανένα συνάδελφό μου και ειλικρινά τους σέβομαι πάρα πολύ όλους και ιδιαιτέρως εκείνους που έχουν μεγάλη πορεία στο χώρο», είπε η τραγουδίστρια δίνοντας τη δική της απάντηση στις φήμες που τη θέλουν να έχει κόντρα με την Μαριάντα Πιερίδη.

Απάντησε ακόμα και στα όσα έχουν γραφτεί και αφορούσαν στις σχέσεις με τον άνθρωπο που την «ανέδειξε», τον Παντελή Παντελίδη τις οποίες χαρακτήριζαν «κακές». «Όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι παντελώς αναληθή. Μα είναι δυνατόν; Με τον Παντελή είμαστε φίλοι. Πέρυσι μας ήθελαν ζευγάρι. Δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Με κάποιους ανθρώπους τους οποίος τους σέβομαι και αγαπώ δεν θέλω να κλονίζονται οι σχέσεις μας από τέτοιου είδους δημοσιεύματα. Ο Παντελής μου χάρισε την πρώτη μου επιτυχία, τον θαυμάζω, τον εκτιμώ και πάντα θα είμαι δίπλα του», είπε στο περιοδικό Hello!.

Όσο για τις πλαστικές που έχει κάνει, σε στήθος παλαιότερα και μύτη πρόσφατα; Η Ελένη Χατζίδου πιστεύει πως «οι πλαστικές επεμβάσεις δεν πρέπει να αποτελούν ταμπού και γι’ αυτό δεν έχω πρόβλημα να μιλάω για αυτές. Τη μύτη μου την έκανα κυρίως για λόγους υγείας, είχα πρόβλημα αναπνοής, και μετά για αισθητικούς λόγους και νιώθω υπέροχα με το αποτέλεσμα».

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη συμμετοχή της στο «Dancing with The Stars 4» για την οποία δήλωσε πανευτυχής και ότι αν εκείνη κάνει την προσπάθειά της και δίνει το μέγιστο των δυνατοτήτων της δεν την αφορά ποιοι γνωρίζουν χορό και πόσο καλά.

Τέλος, μίλησε και για τη δημιουργία οικογένειας και τον άνθρωπο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο πλευρό της, το Γιώργο. «Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο που με κέρδισε στον Γιώργο αλλά ένα σύνολο πραγμάτων που με κάνουν ευτυχισμένη. Είναι ήρεμος, φιλότιμος, άντρας με Α κεφαλαίο. Ιππότης»», δήλωσε. Ενώ τόνισε πως δεν θέλει ακόμα να κάνει οικογένεια αλλά αν ερχόταν ένα παιδί, θα το κρατούσε.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα