Έκαψαν περιπολικό έξω από το Α.Τ. Αιτωλικού- Ποιούς υποψιάζεται η αστυνομία

Στις φλόγες τυλίχθηκε περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το αστυνομικό τμήμα του Αιτωλικού. Οι υπόνοιες για εμπρησμό ενός περιπολικού έξω από το τμήμα της πόλης, εντάσσονται στο πλαίσιο του μεταξύ τους «πολέμου» που συνεχίζεται παρά τα αιματηρά επεισόδια του καλοκαιριού και τις συλλήψεις που τα ακολούθησαν.

Η έρευνα της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά που ξέσπασε ξαφνικά, βρίσκεται σε εξέλιξη και κανείς δεν μπορεί ακόμη να πει με βεβαιότητα αν οφειλόταν σε ανθρώπινη ενέργεια ή σε βραχυκύκλωμα. Ωστόσο,

το να αρπάξει φωτιά ένα περιπολικό σταθμευμένο έξω από το αστυνομικό τμήμα μιας περιοχής όπου έχουν γίνει τα… πάντα τον τελευταίο καιρό, δημιουργεί εύλογες απορίες.

Η πυρκαγιά  ξέσπασε ξαφνικά, χωρίς ο φρουρός  του τμήματος να διακρίνει  ύποπτες κινήσεις στο χώρο  όπου ήταν παρκαρισμένο το περιπολικό και «φούντωσε» μέσα σε δευτερόλεπτα. Η επέμβαση των ανδρών του τμήματος ήταν άμεση και οι ζημιές περιορίστηκαν σε ένα λάστιχο και τον φάρο του οχήματος, που καταστράφηκαν. Εκτός από την Πυροσβεστική το πόρισμα της οποίας αναμένεται, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά διενεργεί προανάκριση και το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού.

Πηγή: agriniopress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα