Δύσκολοι καιροί για τα μοντέλα [εικόνες]

Σχεδόν τα πάντα κάνουν πλέον τα μοντέλα για να βγάλουν το μεροκάματο τους

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η κόρη του αστέρα της ροκ Μικ Τζάγκερ, Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ, που έχει περπατήσει σε μερικές από τις κορυφαίες πασαρέλες του κόσμου, αναγκάστηκε να φορέσει ένα αμάνικο φόρεμα σε ένα παγωμένο και βροχερό αεροδρόμιο της Βρετανίας, προκειμένου να διαφημίσει την αεροπορική εταιρεία British Airways.

Η… συνάδελφος Χάιντι Κλουμ είχε με τη σειρά της μία… άτυχη επαγγελματική επιλογή, αφού για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας της αμερικανικής εταιρείας μπέργκερ Carl’s Jr., έβαλε ένα προκλητικό νυχτικό και άρχισε να… το δαγκώνει με πάθος, με τα ζουμιά να στάζουν στο πηγούνι της.

Ο άγγελος της Victoria’s Secret, Μιράντα Κερ, δεν ήταν πάντοτε το σούπερ μοντέλο που είναι σήμερα. Παλιότερα, η νεαρή Αμερικανή χρειάστηκε να… κολυμπήσει στα βαθιά, προκειμένου να εντοπιστεί στη συνέχεια. Η φωτογραφία αυτή είναι από μία διαφήμιση της Lipton στην Ιαπωνία, στην οποία η Κερ, εκτός από το ότι είναι ντυμένη… κίτρινη αγιοβασιλίνα και χορεύει πέρα-δώθε, αναγκάστηκε να μάθει απ’ έξω το γιαπωνέζικο τραγούδι της Lipton.

Δεν είναι όμως μόνο τα μοντέλα που περνούν δύσκολους καιρούς. Η Σάλμα Χάγιεκ, πρωταγωνίστρια της τελευταίας διαφήμισης «Got Milk», είναι ντυμένη με ένα ροζ μπουρνούζι, φορώντας ρόλεϊ στο κεφάλι, ενώ το πρόσωπό της κοσμεί ένα λευκό μουστάκι γάλατος. Η διάσημη ηθοποιός, πέρα από όλα αυτά, κρατάει και δύο μπουκάλια με γάλα, τα οποία με μαεστρία χύνει μέσα σε μπολ και ποτήρια, δείχνοντας εξαιρετικά κομψή για μία, κατά τ’ άλλα, ασήμαντη πράξη.

Πηγή: koolnews

Keywords
Τυχαία Θέματα