«Προσκύνημα» στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ σήμερα για τις μοτοσυκλέτες- 4 ώρες στην «ουρά» [βίντεο]

Μεγάλες ουρές με εκατοντάδες μηχανές και αναμονή που ξεπερνούσε τις 3 και 4 ώρες. Αυτή ήταν η κατάσταση που επικρατούσε σήμερα από το πρωί στα περισσότερα ιδιωτικά ΚΤΕΟ της Θεσσαλονίκης, καθώς οι ιδιοκτήτες των μηχανών, επέλεξαν να τα πάνε για έλεγχο τελευταία στιγμή, δύο 24ώρα μόλις πριν τελειώσει η σχετική προθεσμία για όσα είναι πρώτης κυκλοφορίας πριν το 2009. Και αυτό γιατί όσοι τα πάνε από Δευτέρα για έλεγχο θα είναι

εκπρόθεσμοι και θα επιβαρύνονται ακόμη ένα ποσό, ενώ σε περίπτωση ελέγχου από την τροχαία, όποιος δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ το όχημα, θα πρέπει να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο που φτάνει τα 400 ευρώ.

Τα περισσότερα Ι.ΚΤΕΟ δεν δεχόντουσαν σήμερα νέα ραντεβού καθώς η λίστα αναμονής ήταν γεμάτη. Σε μερικές περιπτώσεις, όπως στο ΙΚΤΕΟ που φαίνεται στις φωτογραφίες, οι ιδιοκτήτες μηχανών μπορούσαν να πάνε χωρίς ραντεβού, αλλά έπρεπε να περιμένουν αρκετές ώρες για να εξυπηρετηθούν. Κάποια μάλιστα ίσως ανοίξουν και αύριο Κυριακή, για να εξυπηρετήσουν τον κόσμο. Οι τιμές για τις μοτοσυκλέτες κυμαίνονται από 25 μέχρι 40 ευρώ, αναλόγως των κυβικών για κάποια ΚΤΕΟ και καλό είναι πριν πάει κάποιος να τηλεφωνήσει για να μάθει την τιμή καθώς μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα