Δώρο ζωής για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι- Θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού στις 2 Οκτωβρίου

Ήταν από τους πιό αγαπημένους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων οπαδών και παίκτης με εξαιρετικό ταλέντο. Μέχρι που η μοίρα του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια. Τώρα όμως τα νέα για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι είναι εξαιρετικά ευχάριστα καθώς ο Αργεντίνος θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού παίρνοντας κυριολεκτικά ένα δώρο ζωής από τον πατέρα του!

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού,

ο οποίος προ διετίας αναγκάστηκε ν” αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω νεφρικής ανεπάρκειας, θα υποβληθεί στις 2 Οκτωβρίου σε μεταμόσχευση νεφρού, καθώς έπειτα από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι υπάρχει συμβατότητα με τον πατέρα του, Ρούμπεν Οράσιο Γκαλέτι,με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μπορεί να δωρίσει το νεφρό του στον γιο του!

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι σκέφτεται, εφόσον βέβαια όλα εξελιχθούν ομαλά, να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους! Ο Αργεντίνος, άλλωστε, είναι μόλις 32 ετών, οπότε μπορεί να αισιοδοξεί ότι εφόσον δεν θ” αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα υγείας, θα είναι σε θέση να (ξανά)φορέσει για κάποια χρόνια ακόμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια…

Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά, σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι. Οι γιατροί μού είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο… Όταν είχε διαγνωστεί το πρόβλημα υγείας μού είχαν πει ότι δεν θα μπορώ να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, αλλά ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά…

σχολίασε πανευτυχής ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος μετράει αντίστροφα μέχρι την 2α Οκτωβρίου, όταν θα υποβληθεί στην επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού, σε ειδική κλινική του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή.

Πηγή: greekfootball.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα