Δείτε την Μαρία Μπεκατώρου μωρό μέσα από το οικογενειακό της άλμπουμ[Εικόνες]

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλά στο faysbook.gr για τα παιδικά της χρόνια και δίνει στην δημοσιότητα το παιδικό φωτογραφικό της άλμπουμ !

Πώς ήσουν σαν παιδάκι;
Δεν θυμάμαι και πολλά είναι η αλήθεια. Μια φορά είχα πει σε μια εκπομπή πως ήμουν ήσυχο παιδάκι και η μαμά μου και οι φίλες της, που είχαν περάσει τα πάνδεινα μαζί μου, με πήραν αμέσως τηλέφωνο και είπαν πως θα πάρουν τα κανάλια να πουν πως είπα ψέματα!

Σαν μοναχοπαίδι, ποια ήταν η σχέση με τη μαμά σου;
Η μαμά μου είναι πολύ καλή. Δεν ήταν, όμως, ποτέ φίλη μου. Δεν είχαμε αυτή τη σχέση

μαμά-κόρη κολλητές. Της είχα σεβασμό. Αλλά δεν ήθελα ποτέ να της εκμυστηρευτώ πράγματα. Νομίζω, πάντως, πως έχω πολλά κοινά με τη μαμά μου. Είναι άνθρωπος με πολύ θετική σκέψη.

Ένιωσες ποτέ πως οι γονείς σου σε καταπιέζουν;

Οι γονείς μου δεν με καταπίεζαν, γιατί δεν έδινα ποτέ δικαιώματα. Δεν έβγαινα, δεν ξενύχταγα. Ένα σινεμά θα πήγαινα. Όταν έβγαινα ήξεραν που θα πάω και πάντα επέστρεφα στην ώρα μου. Σε αυτά ήμουν πολύ υπάκουη.

Φοίτησες σε σχολείο θηλέων, σωστά;
Πήγα σε σχολείο θηλέων. Στις Καλόγριες τις Ουρσουλίνες στο Νέο Ψυχικό. Δεν μου πολυάρεσε. Θυμάμαι έλεγα στους γονείς μου πως δεν θέλω να πάω εκεί, αλλά τελικά το αποδέχτηκα. Ήμουν πολύ προσαρμοστική. Αλλά ήμουν και φοβερά κοινωνικό παιδί. Ανακατευόμουν σε όλα, ήμουν στο 15μελές, οργάνωνα εκδηλώσεις. Ήμουν μαμούνι.

Υπάρχει μια παιδική αταξία που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Εννοείται! Μου είχαν πάρει ένα ποδήλατο και ήθελα στο χωριό να αλωνίζω συνέχεια με αυτό. Ένα απόγευμα με τους φίλους μου φτάσαμε σε μια φοβερή ανηφόρα, την οποία φυσικά και ήθελα να ανέβω και εγώ με το ποδήλατό μου, με αποτέλεσμα οριακά να πέσω στον γκρεμό. Τσακίστηκα! Όταν γύρισα σπίτι δεν ήθελα να καταλάβουν τι έπαθα, με το φόβο μην μου πάρουν το ποδήλατο. Έτσι έκρυβα τα αίματα. Θυμάμαι κάθε τρεις και λίγο έβγαινα στην αυλή, άνοιγα το λάστιχο και ξέπλενα τα αίματα, έμπαινα μέσα και μετά πάλι τα ίδια.

Οι γονείς σου αντέδρασαν όταν είπες πως θέλεις να ασχοληθείς με την τηλεόραση;
Οι γονείς μου θα ήθελαν να γίνω δικηγόρος ή καθηγήτρια γαλλικών! Έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν τους ανακοίνωσα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Επειδή κατάλαβα πως δεν θα έχω τη στήριξή τους, τελικά εγκατέλειψα την ιδέα και έτσι ακολουθώντας την παρότρυνση της οικογενειακής μας φίλης, της Σοφία Βούλτεψη, σπούδασα δημοσιογραφία και άρχισα να κάνω καλλιτεχνικό ρεπορτάζ. Ήταν το μόνο είδος ρεπορτάζ που ήθελα να κάνω.

Το έχεις μετανιώσει που δεν έγινες ηθοποιός;
Έχω ζηλέψει πολλές φορές να ανέβω στη σκηνή και να παίξω. Αλλά μέσω της δουλειάς που κάνω, μου δίνεται πολλές φορές η ευκαιρία να κάνω κάτι σχετικό. Να χορέψω, να τραγουδήσω.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα