Δείτε όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της κατάθεσης του Ε. Βενιζέλου! [ΒΙΝΤΕΟ]

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν σχεδόν καθ’όλη τη διάρκεια της κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής. Ο Τάσος Νεράντζης κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι έχει μετατρέψει την Επιτροπή σε ΙΧ, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

τον κατηγόρησε ότι την έχει μετατρέψει σε μέσο προστασίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν θα κάνουμε ότι θέλετε εσείς εδώ μέσα «, συνέχισε ο κ. Νεράντζης, απαντώντας στην κα Κωνσταντοπούλου που από την πλευρά της ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής προσπαθεί να περιορίσει τον ΣΥΡΙΖΑ από το να θέτει ερωτήσεις στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Η κα Κωνσταντοπούλου ότι η διαδικασία είναι το κατάλληλο όχημα για να κάνει μία εφ” όλης της ύλης πολιτική επίθεση. Με πολύ υπομονή ακούω προσβολές και υπαινιγμούς που είναι αδιανόητοι και δεν έχω καμία διάθεση να επιβαρύνω το δημόσιο διάλογο με τέτοιου είδους αψιμαχίες. Εξάλλου είναι φυσικά αδύνατον να την πείσω», είπε από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ένταση επικράτησε μεταξύ του προέδρου της Επιτροπής Τάσου Νεράντζη και του Απόστολου Κακλαμάνη, όταν ο πρόεδρος της βουλής θέλησε να πάρει τον λόγο. Ο μεταξύ τους διάλογος βεβαίως δεν ακούγεται, καθώς ο κ. Κακλαμάνης μίλαγε εκτός μικροφώνου…

«Κανονικά θα έπρεπε να σας αφαιρέσω το λόγο. Δεν μπορείτε να κάνετε παρατηρήσεις εσείς», είπε ο κ. Νεράντζης, ενώ στο βίντεο φαίνεται μαινόμενος ο κ. Κακλαμάνης να του δείχνει τον κανονισμό της βουλής.

Έχω τον κανονισμό. Όταν θα έρθει η σειρά σας θα πάρετε το λόγο», συνέχισε ο κ. Νεράντζης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα