Χώρισε η Τζένιφερ Λόπεζ από τον σύντροφό της γιατί την απάτησε με τρανσέξουαλ [Eικόνες]

Mόνη της για μία ακόμα φορά, η τραγουδίστρια, Τζένιφερ Λόπεζ αφού φαίνεται πώς έπεσε η αυλαία στη σχέση της με τον κατά πολύ νεότερο της χορογράφο και κριτή του American Idol Μπο Κάσπερ Σμαρτ.

Οπως επιβεβαιώνει πηγή κοντά στο ζευγάρι μιλώντας στο E! News «Ηθελαν να γίνει πιο διακριτικά. Ο Μπο θα μετακόμιζε σιγά σιγά και αυτό θα ήταν το τέλος». Η πέτρα του σκανδάλου και αιτία του χωρισμού ωστόσο φαίνεται πώς ήταν η τρανσέξουαλ Σόφι Βίσα με την οποία λέγεται πώς ο Σμαρτ απάτησε την J-Lo

Το περιοδικό In Touch δημοσίευσε φωτογραφία του 27χρονου χορευτή μόνο με το εσώρουχο, την οποία και έστειλε με private message στο instagram στη Σόφι Βίσα από το κινητό του.

Η τραγουδίστρια γνώρισε τον Σμαρτ το καλοκαίρι του 2011 λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ Αντονι, ωστόσο, ενώ έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα του δεν άφησε ποτέ υπόνοιες ότι θα γινόταν ο σύζυγος αριθμός 4.

«Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν τους αρέσει να είναι μόνοι τους» δήλωσε η 44χρονη Λόπεζ μιλώντας στο Winter TCA Idol τον Ιανουάριο. «Δεν ντρέπομαι γι” αυτό, πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι»

Στην ερώτηση αν σκόπευε να παντρευτεί ξανά απάντησε «δεν ξέρω, δεν ξέρω, θα δούμε. Πάντα πίστευα στο γάμο. Οι γονείς μου ήταν παντρεμένοι για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, για 35 χρόνια. Πιστεύω σε αυτό. Είναι δύσκολο. Είχα τις προκλήσεις μου, αλλά την ίδια στιγμή πιστεύω στην αγάπη. Αυτό είναι το κύριο πράγμα.»

Ανέφερε επίσης ότι η σχέση της με τον Σμαρτ ήταν φανταστική, ενώ τα δίδυμα Μαξ και Εμ που απέκτησε με τον Μαρκ Αντονι ήταν μια θετική δημιουργική δύναμη στη ζωή της.

«Δεν μου αρέσει η λέξη πατρική φιγούρα, αλλά είναι φανταστικός με τα παιδιά και αυτός με βοηθάει πάρα πολύ με τη δουλειά μου. Δική του ιδέα ήταν και με βοηθάει πάρα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα