Μπαλασόπουλος: Οποιοσδήποτε νομικός θα γελάει με αυτά που λέει ο Μανιτάκης

Tην διαβεβαίωση ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα με τα σκουπίδια, ούτε και θα κλείσουν παιδικούς σταθμούς οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ έδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5.

Διαβάστε τι είπε:

Για τις δηλώσεις Μανιτάκη

Αυτά τα λέει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, γιατί βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο. Αν ρωτήσετε κάποιον αξιόλογο νομικό, θα γελάει, διότι πιστεύω πως ο κ. Μανιτάκης

δεν μπορεί να διαρρέει τέτοια πράγματα. Οι δήμοι είναι ξεχωριστά νομικά πρόσωπα κι αν δεν πάρουν οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα διαπιστωτική πράξη, δεν μπορεί κανείς να τους θέσει. Ούτε ο νόμος προβλέπει κάτι τέτοιο.

Για τα σκουπίδια και τους παιδικούς σταθμούς

Έχουμε βγάλει μια απόφαση. Έχουμε ήδη πει στους συλλόγους κι έχουμε δώσει κατεύθυνση ό,τι κάνουμε, να μη δημιουργείται πρόβλημα στο κοινωνικό σύνολο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε πρόβλημα με τα σκουπίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσουμε παιδικούς σταθμούς και να δημιουργήσουμε πρόβλημα στους πολίτες που δεν έχουν πού να αφήσουν τα παιδιά τους.Κι αυτό που θέλουμε σήμερα να τελειώσει, θα το πετύχουμε. Η κατεύθυνσή μας είναι: «όχι την κοινωνία απέναντί μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα