Ας κάνουμε copy paste…την ανθρωπιά μας!

Είναι καλο να λες την αλήθεια. Κι εσύ ξαλαφρώνεις και ξεμπροστιάζεις αυτούς που την φοβούνται. Είναι καλό να λες την αλήθεια. Εαν την βιώνεις στο πετσί σου και δεν την περιγράφεις απλά σαν στατιστικό στοιχείο στα έδρανα της Βουλής ή δακτυλογραφώντας ένα «δακρύβρεχτο» άρθρο.  Την αλήθεια που έκρυβε μέσα της η 34χρονη άνεργη μητέρα από την Πάτρα θελήσαμε κι εμείς στο nocomments να μοιραστούμε μαζί σας.

Απλοί μεταφορείς και «ταχυδρόμοι» της απόγνωσης μιας και

μόνο ιστορίας επιβίωσης που κρύβεται πίσω από χιλιάδες σπίτια στην εποχή του δικού μας Τροϊκού πολέμου που ζούμε.

Πιστεύουμε ότι κάτι καταφέραμε κι ότι μια μέρα καλύτερη ξημερώνει γι αυτή την οικογένεια. Σε αυτή μας την προσπάθεια ωστόσο δεν είμασταν-ευτυχώς-μόνοι. Βοήθησαν και πρόσθεσαν τις δικές τους δυνάμεις σχεδον όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά site της χώρας.

-Ο enikos- ένα από τα μεγαλύτερα και εγκυρότερα site της χώρας με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου- είχε χθές πρώτο θέμα για 12 ολόκληρες ώρες την ιστορία της 34χρονης μητέρας.

-To newsbeast από το πρωί έως αργά το βράδυ είχε το θέμα στην κατηγορία «Σημαντικότερα»

-Το thebest- ένα από τα πλέον έγκυρα και με ποιότητα ειδησεογραφική site της Δυτικής Ελλάδας – φιλοξένησε το θέμα μας με παράλληλη συνέντευξη της συναδέλφου Κίας Παπαδοπούλου που το ανέδειξε.

-Το Gazzetta- το μεγαλύτερο αθλητικό site της χώρας.

-To inews

-O markostv

-Το newsget

-H egklimatikotita

-Το sportdog

-O axortagos

-To metrogreece

-To newsnow

-To dou

-To troktiko

-To bloglines

Για την τύχη της 34χρονης άνεργης μητέρας ενδιαφέρθηκαν επίσης:

-Ο ΑΝΤ1

ALPHA και

-Το STAR

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στην εκπομπή του στον REAL FM ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και ξεχωριστά τους υπευθύνους όλων των site και των εκπομπών που ένωσαν τις δυνάμεις τους και αυτή τη φορά κάναμε όλοι μαζί copy paste…την ανθρωπιά μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα