Αρζόγλου: Μετά από μισό αιώνα δουλειάς, κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου

Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του, τον χαρακτηρίζουν επίσης σπουδαίο σκηνοθέτη και δάσκαλο. Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί, μπροστά σε όσα του συμβαίνουν να παραμένει αισιόδοξος και να ελπίζει πως όλα γίνονται και όλα μπορούν να διορθωθούν.

Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Αρζόγλου, ο οποίος αγόρασε με δάνειο ένα διαμέρισμα μόλις 62 τετραγωνικών στην Πετρούπολη, όπου ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με τη μικρή του κόρη, τη δωδεκάχρονη Μαρία. Μετά από 50 χρόνια δουλειάς, κατέληξε να ζει έναν Γολγοθά και να κινδυνεύει

να χάσει αυτό το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Real life, η αιτία της καταστροφής είναι ότι τον έχουν αφήσει απλήρωτο από παλαιότερες δουλειές.

Υπάρχει ένα υπόλοιπο απλήρωτο, το οποίο είτε μικρό είναι είτε μεγάλο, επί τρία χρόνια μου έχει επιφέρει μια τεράστια ζημία. Μου οφείλονται σκηνοθεσίες, οι οποίες έχουν πάει και δυο περιοδείες η καθεμία. Μου οφείλονται χρήματα από την τηλεόραση και τη σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ». Μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά. Όταν αυτά μου λείπουν και δεν μπορώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, έρχομαι σε αδιέξοδο!

Ναι, δεν είμαι καλά οικονομικά. Ναι, μου παίρνουν και το σπίτι. Μετά από μισό αιώνα δουλειάς, θυμώνω. Μπορεί κόποι μιας ζωής να πάνε στον δρόμο; Δεν ζητάω βοήθεια. Να το ζήσω το θέμα μέχρι τον πάτο. Το μόνο που μας κρατάει άλλωστε εδώ, είναι αυτή η αξιοπρέπειά μας. Δεν μου αρέσει και δεν συνηθίζω καθόλου να κλαίγομαι αλλά, ρε παιδί μου, εδώ δεν το ήθελα και το έπαθα. Δηλαδή μπήκα σε ένα τούνελ στο οποίο με παρέσυραν να μπω και ξαφνικά μου λένε ¨Ξέρεις στην άκρη δεν θα έχει φως είναι σκοτάδι πάλι.

Δεν θέλω να σκέφτομαι μόνο το σπιτάκι μου. Το σπίτι ντουβάρια είναι. Τα ντουβάρια μπορεί στην τελικη να τα πάρουν, τη φαντασία μου, τη δημιουργικότητά μου, τη δίψα μου για ζωή, την αγάπη μου για τη σκηνή, για τη δουλειά μου δεν μπορούν να την κατασχέσουν ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα