MEGA-λες ανατροπές στο πρόγραμμα του καναλιού- Μετακινείται το «Πρωϊνό mou»;

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι υπεύθυνοι του προγράμματος στο MEGA και σκέφτονται ιδέες για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των προσώπων του καναλιού, ακόμα και με μετακίνηση σε άλλες ζώνες. Όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας REAL, στο κάδρο μπαίνει σχέδιο αναμόρφωσης του καθημερινού προγράμματος από το πρωί έως τις 8 το βράδυ και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα για την off-peak ζώνη του MEGA παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με την REAL,

ανάμεσα στα σενάρια που πέφτουν στο τραπέζι διατυπώθηκε και η σκέψη για μετακίνηση της εκπομπής «Πρωινό mou» στην απογευματινή ζώνη, με διατήρηση στον ρόλο των παρουσιαστών του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και παράλληλα με προσαρμογή του κόνσεπτ και της θεματολογίας στα δεδομένα της νέας ώρας μετάδοσης. Η μεταφορά της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκπομπής, με ποσοστά τηλεθέασης άνω του 40%, σε ζώνη με μεγαλύτερο κοινό θα μπορούσε να αποφέρει αύξηση των διαφημιστικών εσόδων για το κανάλι. Το εν λόγω σενάριο αφορά μετακόμιση της εκπομπής στη ζώνη από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και μετά.

Η ενδεχόμενη μετατροπή του πρωινού σε …»Απογευματινό mou» δεν θα σημάνει κατάργηση της πρωινής ζώνης, για την οποία γίνονται εναλλακτικές σκέψεις. Όπως γράφει η εφημερίδα, η πληροφορία αυτή σε επίσημο επίπεδο δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να μάθουμε ποιες θα είναι οι αλλαγές που θα αποφασίσει να κάνει το MEGA στο πρόγραμμά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα