Άγρια κόντρα Παπαδάκη- Τσαπανίδου για…τους ομοίους τους! [βίντεο]

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες η Πόπη Τσαπανίδου είπε μέσα από την εκπομπή της πως ο Γιώργος Παπαδάκης μοιάζει με τον Δήμαρχο Λευκάδας. Σήμερα λοιπόν ο παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση στην παρουσιάστρια.

Ο ίδιος τόνισε πώς οι συνεργάτες του έψαξαν και βρήκαν με ποια μοιάζει εκείνη και μας παρουσίασαν μια φωτογραφία της στην οποία υπάρχει μια ομοιότητα με την Cher.

Συγκεκριμένα ανέφερε:«Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς… Έχω σχέση εγώ με τον δήμαρχο; Κοίτα ομορφιά βρε συ! Εγώ είμαι νεότερος και πιο

αδύνατος», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και αναφέρθηκε στο σχόλιο της Πόπης Τσαπανίδου.

Και ο παρουσιαστής δεν σταμάτησε εκεί: πήρε το αίμα του πίσω! «Αλλά καλή μου… ψάξαμε και βρήκαμε μια ομοιότητα κι εμείς», είπε και έβγαλε δίπλα – δίπλα φωτογραφία της Πόπης και της Cher!

Για να προλάβει τυχόν… αντιδράσεις και δημοσιεύματα για κόντρες, ο Γιώργος Παπαδάκης πρόσθεσε πως γνωρίζει την συνάδελφό του από μικρό κοριτσάκι και μεταξύ τους υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε ένα βίντεο που στο προσωπικό της site θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Γιώργο το παίρνω πίσω. Δεν μοιάζεις με τον δήμαρχο Λευκάδας. Κομμένη η παρεξήγηση, γιατί καταρχάς αυτός έχει μαλλιά. Γιατί νομίζεις ότι η Σερ έχει καταφύγει σε τόσες πλαστικές; Για να μου μοιάσει αγάπη μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα