Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ

Κρεμασμένη μέσα στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Λορίν Σκοτ, γνωστή σχεδιάστρια μόδας και σύντροφος του θρύλου της ροκ, Μικ Τζάγκερ.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η 49χρονη σύντροφος του αρχηγού των Rolling Stones, βρέθηκε τις πρωινές ώρες νεκρή στο διαμέρισμά της από τη βοηθό της.
Η Λορίν Σκοτ βρέθηκε

κρεμασμένη με ένα φουλάρι στο λαιμό της δεμένο στο πόμολο μιας πόρτας, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματός της, ενώ η αυτόχειρας δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα.
Οπως είπε στην αστυνομία η βοηθός της, η Σκοτ της έστειλε μήνυμα sms το πρωί και της ζητούσε να περάσει από το διαμέρισμα. Οταν εκείνη έφτασε εκεί, γύρω στις 10 το πρωί, η Σκοτ ήταν ήδη νεκρή στο σαλόνι και η βοηθός της κάλεσε την αστυνομία.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιήσει ιατροδικαστής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν αμφισβητείται, προς το παρόν, από άλλη πηγή, η εκδοχή της αυτοκτονίας.
Εκπρόσωπος του Μικ Τζάγκερ δήλωσε ότι ο τραγουδιτής των Rolling Stones είναι «εντελώς σοκαρισμένος και συντετριμένος» από την είδηση του θανάτου της Σκοτ.
Το πραγματικό όνομα της Λορίν Σκοτ ήταν Λάουρ «Λουάν» Μπάμπραφ. Ηταν υιοθετημένη και μεγαλωμένη από μια οικογένεια που ζει στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Με ύψος 1,93 μ., η πανύψηλη Σκοτ ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα σαν μοντέλο, στο Παρίσι και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Αντζελες, όπου έγινε σχεδιάστρια μόδας, σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, η Σκοτ ακύρωσε μια επίδειξη μόδας που είχε προγραμματίσει τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, υποστηρίζοντας ότι πήρε αυτή την απόφαση επειδή έφτασαν με καθυστέρηση τα υφάσματα που είχε παραγγείλει και προορίζονταν για τα ρούχα της επίδειξης.
«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου», δήλωσε στην Post μια πηγή της βιομηχανίας της μόδας. «Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα».
Με τον 70χρονο πλέον Μικ Τζάγκερ άρχισαν να βγαίνουν μαζί το 2001 και δύο χρονιά αργότερα επισημοποίησαν τη σχέση τους, χωρίς όμως ποτέ να παντρευτούν.
Η Λορίν Σκοτ ήταν αρκετά γνωστή και αγαπητή παρουσία στο χώρο της μόδας, ενώ δημιουργίες της είχαν φορεθεί από πολλά αστέρια της μουσικής σκηνής, όπως η Μαντόνα, η Αλισον Γουϊλιαμς και η Κριστίνα Χέντρικς. Σχεδίασε επίσης σχεδόν όλα τα κοστούμια του Μικ Τζάγκερ για την επετειακή περιοδεία των γερόλυκων της ροκ, το 2012, όταν έκλεισαν 50 χρόνια παρουσίας στη μουσική σκηνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα