To στήριγμα του Κατίδη στις δύσκολες ώρες [εικόνες]

Έγινε το πρόσωπο των ημερών με μία χειρονομία. Ο Γιώργος Κατίδης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνον, όχι για το γκολ που πέτυχε, το οποίο είναι και πολύ πιθανό πως θα κρατήσει τον «Δικέφαλο» στην πρώτη κατηγορία, αλλά για τον τρόπο που επέλεξε να το πανηγυρίσει, αφού χαιρέτησε ναζιστικά προς τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ο ίδιος, για

να μπορέσει να αντέξει τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το πρόσωπο του, από το επόμενο λεπτό της πράξης του, έσπευσε να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά της αγαπημένης του Δώρας. Η κοπέλα, η οποία σπουδάζει αυτή τη στιγμή στη Ρώμη, ενώ έχει τελειώσει τις αρχικές σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μέσω τις προσωπικής της σελίδας στο twitter, προσπάθησε να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τον σύντροφό της.

«Γνωρίστε κάποιον πριν κρίνεται αυτόν και τις πεποιθήσεις του. Όλα είναι εύκολα όταν κρίνεις από τα φαινόμενα» ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε, μετά το περιστατικό. Και υπήρξε συνέχεια, λέγοντας: «Οι ποινές θα πρέπει να έχουν ως στόχο την πρόληψη και την επανένταξη του ατόμου στην κοινωνία, παρά την τιμωρία και τον κοινωνικό αποκλεισμό» αναφερόμενη στην αρχική πρόθεση της ΕΠΟ να αποκλείσει δια βίου τον Γιώργο Κατίδη από τη συμμετοχή στις εθνικές ομάδες, ενώ, μάλιστα, μέχρι και πέρυσι, φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Νέων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News, πριν από λίγες μέρες, οι δύο νεαροί, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοντά, κάτι που ανακοίνωσε και η ίδια, πάλι, μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας: «Και όταν βλέπεις αυτόν που θες μετά από καιρό, όλα μπαίνουν στη θέση τους».

Μάλιστα, οι δυο τους, έχουν ένα κοινό τατουάζ, το οποίο φαίνεται πως εκφράζει πολύ και τους δύο: «Για τις ρηχές θάλασσες δεν θα προδώσω τον ωκεανό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα