Μοσκοβισί: Τον «άρπαξα» για 10 λεπτά στο διάλειμμα- Έκανα μια μικρή σιέστα

Στην αγκαλιά του Μορφέα παραδόθηκε το βράδυ που παιζόταν η τύχη της Κύπρου στο eurogroup ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί.

Αλλά βλέπετε, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος μιλώντας στο Europe 1, ήταν τέτοια η κούραση από τις διαπραγματεύσεις, που, άνθρωπος είναι, πόσο να αντέξει; Αλλά ήταν μόνο 10 λεπτά, όπως είπε και μάλιστα σε ένα διάλειμμα των συζητήσεων.

Δεν ξέρω αν είναι η Κριστίν Λαγκάρντ που το μαρτύρησε, αλλά αναφέρεται σε μια

επιπλέον νύχτα για την Κύπρο. Και αυτό δεν ήταν λάθος μου… Κατά την διάρκεια ενός δίωρου διαλείμματος έκανα μια μικρή σιέστα. Μια μικρή παύση δέκα λεπτών και αυτό βοηθά για την ανάκτηση δυνάμεων! Αλλά δεν γινόταν κάτι. Ήταν κατά την διάρκεια διαλείμματος

Βέβαια, η εφημερίδα Monde αλλιώς τα είδε… «Είναι 12:30 τα μεσάνυχτα, το eurogroup μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει για να δώσει την έγκρισή του. Ο καθένας παίρνει τον λόγο. Μια ώρα, δύο ώρες περνούν… Ο Μοσκό αποκοιμήθηκε. Χλευάζουν. “Καταλαβαίνω γιατί δεν ακούγεται η φωνή της Γαλλίας” ψιθυρίζει η Κριστίν Λαγκάρντ. Τρείς ώρες αργότερα το τελικό κείμενο είχε διαμορφωθεί», έγραψε η γαλλική εφημερίδα.

«Ο Σόιμπλε βγάζει καπνούς… Πιο μακριά στον διάδρομο ο Πιερ Μοσχοβισί, ο Γάλλος υπουργός ανεβάζει tweet για να απαντήσει στις επιθέσεις του Ζαν Λικ Μελανσόν που τον κατηγορεί ότι έχει την συμπεριφορά κάποιου που δεν μιλά πια γαλλικά και που σκέφτεται μόνο βάσει της διεθνούς χρηματοπιστωτικής γλώσσας. Οι συνεργάτες του, του παρήγγειλαν μια πίτσα με 4 τυριά για να αποφύγει τα άνοστα σάντουιτς του eurogroup. Μεγάλη πλήξη!», ανέφερε δημοσίευμα της Monde.

Keywords
Τυχαία Θέματα