Eπιτήδειοι τηλεφωνούν από ΜΚΟ και προσφέρουν εργασία σε άνεργους γιατρούς!

Ένα απίστευτο περιστατικό αποκαλύπτει το planet-Greece για τον τρόπο που κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση στο χώρο της υγείας αλλά και τους χιλιάδες γιατρούς που παραμένουν άνεργοι.

Κάποιοι επιτήδειοι λοιπόν προσφέρουν εργασία στους γιατρούς σε όποιο νοσοκομείο επιθυμούν! Αρχικά οι γιατροί το πέρασαν για πλάκα αλλά όταν ο «πλακατζής» τους ενημέρωνε για διάφορα προσωπικά τους στοιχεία, έμπαιναν στο νόημα ότι τα προσωπικά τους δεδομένα, «έκαναν βόλτα» μέσα από τα αρχεία του ιατρικού συλλόγου. Ο «προσφέρων εργασία» στην συνέχεια της τηλεφωνικής συνομιλίας, φανέρωνε το παιχνίδι

που άρχισε να παίζεται ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα…

Ενδεικτικά σας παραθέτουμε την προσομοίωση της συνομιλίας όπως μας μεταφέρθηκε, στο planet-greece, από έναν γιατρό (από τους πολλούς που μας το κατήγγειλαν):

- Εσείς στον Ευαγγελισμό δεν εργαζόσασταν;
- Μάλιστα, με σύμβαση που δεν μου ανανέωσαν.
- Ωραία! Θέλετε να επιστρέψετε στον Ευαγγελισμό;
- Και πως θα γίνει να επιστρέψω στο νοσοκομείο ρε παιδιά; Χωρίς σύμβαση;
- Μη σας νοιάζει. Έχουμε βρει εμείς τον τρόπο.
- Μα πως δεν με νοιάζει. Θέλω να μάθω τον τρόπο και μάλιστα άμεσα!
- Είμαστε από μια ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) **(για ευνόητους λόγους δεν την αποκαλύπτουμε)
- Και;
- Ουσιαστικά θα είστε εργαζόμενος με 5μηνη σύμβαση σε εμάς. Ο μισθός σας θα είναι 600€ καθαρά και θα σας πληρώνουμε ΙΚΑ (εδώ ο γιατρός «κουφαθηκε» αφού την επιπλέον κράτηση του ταμείου του δεν του την ανέφεραν καν. Ήξεραν για τα «ωφέλη» του μνημονίου 3, όπου καταργείται το ταμείο των γιατρών; και έδρασαν με ΤΕΤΟΙΑ ταχύτητα;)
- 600€;
- Μάλιστα. Και το ωράριο θα είναι 8ωρο αυστηρά.
- Θες να μου πεις, ότι μόλις συμπληρώσω 8ωρο θα αφήσω τον ασθενή πάνω στο χειρουργείο γιατί σχολάω ε;

Φυσικά ο γιατρός αρνήθηκε (όπως και πολλοί άλλοι) και σχεδόν διαολόστειλε τον υπάλληλο της ΜΚΟ που προσπάθησε να του πουλήσει «εργασία»…

Πηγή: planet-greece.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα