Ashton Kutcher – Demi Moore: Την άλλη βδομάδα βγαίνει το διαζύγιο τους

Επιτέλους, ο Ashton Kutcher και η Demi Moore τα… βρήκαν. Όχι, δεν είναι ξανά μαζί, αλλά συμφώνησαν στους όρους του διαζυγίου και έτσι, υπέγραψαν τα σχετικά χαρτιά.

Οι δυο τους δεν τα έβρισκαν στα… διαδικαστικά, αν και έχουν χωρίσει εδώ και δύο χρόνια, έπειτα από τις αποκαλύψεις ότι ο 35χρονος Ashton απάτησε την γυναίκα του με τη Sara Leal, όποτε και η Moore του… έδωσε τα παπούτσια στο χέρι. Βέβαια, κανείς δεν ξεχνά πόσο

άσχημος ήταν για την 50χρονη ηθοποιό αυτός ο χωρισμός, καθώς φήμες ήθελαν να έχει πάθει μέχρι και νευρική ανορεξία.

Ωστόσο, τέλος καλό-όλα καλά, αφού την επόμενη εβδομάδα θα έχουν στα χέρια τους το χαρτί του διαζυγίου τους.

Οι δυο τους, που χώρισαν επικαλούμενοι «ασυμφωνία χαρακτήρων», δεν είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του 2005 και έτσι χρειάστηκαν πολύμηνες διαπραγματεύσεις, για να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά τους και να χωρίσουν τις περιουσίες τους.

Η Demi Moore που διαθέτει περιουσία 150 εκατομμυρίων δολαρίων, μάλιστα, ζήτησε από τον Ashton διατροφή, καθώς εκείνος άρχισε να γίνεται σιγά-σιγά ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στο hollywood.

Πάντως, και οι δύο τώρα φαίνεται πως έχουν προχωρήσει τη ζωή τους. Ο μεν Ashton είναι φουλ ερωτευμένος με την Mila Kunis με την οποία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, ενώ η Demi Moore βγαίνει με τον Will Hannigan.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα