Ποιος θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της Βίσση στους “Δαίμονες”;

Το ότι η Άννα Βίσση θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Δαίμονες”, 20 χρόνια μετά την πρώτης της παρουσίαση, σας το έχουμε ήδη πει. Ποιος όμως θα υποδυθεί τον Ντάνιελ, με τον οποίο είναι ερωτευμένη η Βίσση στο έργο;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου θεατρικού συντάκτη Βασίλη Μπουζιώτη, η Βίσση, ο Καρβέλας και ο Κακλέας κατέληξαν στον... Πάνο Μουζουράκη! Έξυπνη επιλογή. Ικανός ηθοποιός και εξαιρετικός τραγουδιστής ο Μουζουράκης
μοιάζει να έχει όλα τα προσόντα για να ανταποκριθεί στον απαιτητικό ρόλο του Ντάνιελ, που στο πρώτο ανέβασμα είχε υποδυθεί με επιτυχία ο Γιάννης Σαμσιάρης.

Σύμφωνα με την ιστορία ο Ντάνιελ είναι ο σκηνοθέτης, ο μέντορας και ο σύντροφος της Ροζάνας (Άννα Βίσση) στο σύγχρονο μέρος της ροκ όπερας, ο οποίος πέφτει θύμα μαύρης μαγείας από την ανταγωνίστρια της Ροζάνας, τη Λόα.

Ο Μουζουράκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απάντησε θετικά στην πρόταση της τριάδας και από τον Μάρτιο του 2013 θα βρεθεί στο πλευρό της Άννας Βίσση στη σκηνή του Παλλάς στο πλέον απαιτητικό ίσως στοίχημα της μέχρι τώρα καριέρας του.

Πάντως τα δείγματα που έδωσε στο ροκ μιούζικαλ Rent πριν από δύο χρόνια είναι άκρως ενθαρρυντικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα