Django: Δείτε το trailer της νέας ταινίας του Ταραντίνο!


Το “κακό παιδί” του american cinema, ο Κουέντιν Ταραντίνο, επιστρέφει με τη νέα του ταινία - αναφορά στα γουέστερν “Django, ο Τιμωρός” με ένα εντυπωσιακό cast που φέρνει μαζί στη μεγάλη οθόνη τους Τζέιμι Φοξ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Κριστόφ Βαλτσ και Σάμιουελ Τζάκσον. Δείτε το trailer με ελληνικούς υπότιτλους...
Το “Django Unchained” διαδραματίζεται δύο χρόνια πριν τον Εμφύλιο
Πόλεμο και παρακολουθεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Jamie Foxx στο ρόλο του σκλάβου Django που έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα από τα πρώην αφεντικά του, συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων Dr. King Schultz (που υποδύεται ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ Christoph Waltz). Ο Schultz ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Brittles και μόνο ο Django μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς. O ανορθόδοξος Schultz γίνεται το νέο αφεντικό του Django με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το που θα συλλάβουν τους αδελφούς Brittles.

Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Schultz απελευθερώνει τον Django, ενώ οι δυο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν μαζί και μάλιστα να ξεκινάνε μια καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών της δύσης.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 17 Ιανουαρίου του 2013 από τη Feelgood Entertainment.
Keywords
Τυχαία Θέματα