Ζούρος: «Ο Σάρας είναι θρύλος»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τη νέα σεζόν αλλά και την επιστροφή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην ομάδα.

«Μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ. Το Κάουνας είναι μια καθαρά μπασκετική πόλη και η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα προκειμένου να δουλέψουμε σε βάθος χρόνου» είπε αρχικά ο Ηλίας Ζούρος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία, πολλούς νέους παίκτες και θέλουμε να φτιάξουμε

μια νέα ομάδα. Ο Σάρας είναι ένας θρύλος και όλοι είναι χαρούμενοι που επέστρεψε. Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη μας που ο Σάρας θα παίξει εδώ. Ο Σάρας είναι δώρο για τον κάθε προπονητή. Είναι ο καλύτερος πλέι μέικερ στο πικ εν ρολ σε όλη την Ευρώπη.

Είναι γεννημένος νικητής και είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους αυτούς τους νέους παίκτες. Μπορεί να κερδίζουμε και να χάνουμε, αλλά το σημαντικότερο είναι να είμαστε μαχητές».

Τέλος σημείωσε: «Ο κάθε όμιλος είναι δύσκολος και όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Φέτος, δεν έχουμε όλα τα όπλα τα οποία θα θέλαμε. Τους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Οι άλλες ομάδες έχουν κάποια πλεονεκτήματα, όπως πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Εμείς δεν φοβόμαστε και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Αυτός είναι και ο στόχος μας για φέτος»

The post Ζούρος: «Ο Σάρας είναι θρύλος» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα