Ζουγανέλης-Μπουλάς μας καλούν στη Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά!

Και θέλουν όλοι να είμαστε εκεί!

Την επομένη Τρίτη στις 11 Δεκεμβρίου, 21 γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες θα βρεθούν στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α στις 8 το βράδυ, για τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα και παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο

Κοινωνικής Αποστολής και ο Σάκης Μπουλάς, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, μας προσκαλούν όλους να βοηθήσουμε με την παρουσία μας.

Ο Σάκης Μπουλάς λέει: «Θέλω να παρακινήσω τον κόσμο να έρθει σε αυτή τη συναυλία για να αισθανόμαστε αξιοπρεπείς και άνθρωποι μέσα σε μια δύσκολη εποχή που πάνε να μας στερήσουν ακόμη και τα πνευματικά αγαθά, γιατί με τα υλικά μας το έχουν κάνει ήδη» ενώ, συνεχίζει: «Πρέπει έμπρακτα να αποδείξουμε με την στάση μας ότι είμαστε κοντά σε ανθρώπους που μας χρειάζονται και μας έχουν ανάγκη, κοντά σε παιδιά και ιδιαίτερα τέτοια παιδιά».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους καλλιτέχνες που επίσης συμμετέχει, έχει να σας πει κάτι για την συναυλία. Κάτι που αξίζει όλοι να ακούσουμε με προσοχή:

«Για μένα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να συμπαρασταθούμε σε όποιον μας έχει ανάγκη, να είμαστε εκεί για το συνάνθρωπο μας και όχι μόνο εμείς που είμαστε καλλιτέχνες, όλοι μας» λέει και συνεχίζει: «Δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τον συνάνθρωπό μας, το γείτονά μας και τον άνθρωπο δίπλα μας. Δεν γίνεται κάποιοι από μας να είμαστε βολεμένοι και κάποιοι άλλοι να πεινάνε. Γι αυτούς τους λόγους πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε και σε ότι αφορά εμένα είμαι πάντα διαθέσιμος και ευαισθητοποιημένος σε τέτοιες ενέργειες».

Πληροφορίες από: http://www.queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα