Ζωή: Είμαστε θύματα μαφιόζων και τροϊκανών!

Του Γιάννη Ντάσκα

Έλληνες πολίτες εργάστηκαν μια ζωή και μάλιστα όταν άλλοι …λιάζονταν στις παραλίες. Υπέστησαν κρατήσεις με την προσδοκία της σύνταξης. Μεταξύ αυτών και δικηγόροι.

Και ύστερα ήρθε η ΤΕΧΝΗΤΗ μας πτώχευση. Όπως αυτή του ΑΛΤΕΡ το οποίο είχε καταληστευθεί εκ των έσω και των έξω. Όπως η Ελλάδα.

Και κόβουν τις συντάξεις…Και εκείνων που

εργάστηκαν και υπέστησαν κρατήσεις. Όσοι αντιδρούν βρίσκουν μπροστά τους την …Τρόϊκα,αυτά τα αποτυχημένα σε όλα τους όντα…

Ένας από δαύτους με το όνομα Κοντολαίμης και ένας άλλος με το όνομα Γατόπουλος κάνουν τα κόλπα με τη ΔΙΑΛΥΣΗ του δικηγορικού λειτουργήματος.

Αποκαλύφθηκαν από έγγραφο που διέρρευσε ότι αυτοί είναι πίσω από τις «αλλαγές» στους δικηγόρους.

Έχουμε τονίσει σε όλα τα επίπεδα ότι προσωπικά τρέφουμε μεγίστη εκτίμηση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την μαχητικότητά και την ευστοχία της.

Και έχουμε γράψει ότι συχνά –πυκνά γίνεται στόχος χαλκείων απέξω ενώ δε λείπουν και τρικλοποδιές και ΜΕΣΑ από το ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Βουλή τα είπε χύμα για τις μαφιόζικες πρακτικές και τις αθλιότητες στο Ταμείο των Δικηγόρων.Ιδού μερικά αποσπάσματα που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού:

«…Το «ενημερωτικό» ανώνυμο δημοσίευμα, κύριε Γιοβανόπουλε, το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ήταν: «Απίστευτο. Ζήτησε να μιλήσει εντεκάμιση ώρες». Ότι δήθεν, δηλαδή, εγώ ζήτησα το εντελώς αντίστροφο, από αυτό το οποίο είχα πει. Αυτά, ξέρετε, δεν μπορούμε να προσποιούμαστε ότι είναι αθώα ή ότι δεν κατάλαβε ο ανώνυμος συντάκτης. Και, βεβαίως, επειδή πια δεν δεσμεύομαι από κανένα απόρρητο, δεσμεύομαι όμως ότι θα αποκαλύψω κάθε έναν ο οποίος ενεργεί ως μέρος αυτής της μαφίας και αυτής της παρεοκρατίας: αμέσως μόλις έγινε επίκληση των πρακτικών, υπήρξε διορθωτικό δημοσίευμα, με το οποίο ο ανωνυμογράφος είπε ότι «εκ παραδρομής νόμισε» ότι εντεκάμιση ώρες ζήτησα να μιλήσω…»

«…Με δεδομένο ότι έχουν καταληστευθεί τα Ταμεία των Δικηγόρων – έχει καταληστευθεί δημόσιο χρήμα, σας διαβάζω απλώς την επιστολή που μας έστειλε η Διεύθυνση Νομικών Υποθέσεων του Ε.Τ.Α.Α., δηλαδή, του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων, η οποία λέει ότι πριν το κούρεμα το Ταμείο αυτό είχε 73.094.603 ευρώ και μετά το κούρεμα κατέληξε με 18.974.185 ευρώ. Την ίδια ώρα, λοιπόν, που έχουν καταληστευθεί τα Ταμεία από εισφορές των δικηγόρων, των φορολογουμένων, των πολιτών, την ίδια ώρα εσείς μας λέτε ότι «δεν πιέζει κανείς για αυτές τις ρυθμίσεις», που αποδεκατίζουν τελικά, όχι τον νομικό κόσμο αλλά την κοινωνία η οποία έχει ανάγκη υπεράσπισης…»

«…Γιατί είπατε ψέματα στο Κοινοβούλιο ότι δεν υπάρχει πίεση από την Τρόικα, όταν υπάρχει τέτοιο συγκεκριμένο e-mail που σας λέει, μάλιστα, να τα έχετε ψηφίσει μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου; Για ποιο λόγο μας εξαπατάτε; Καταθέτω στα πρακτικά τις σελίδες, στις οποίες ζητούσα μετ’ επιτάσεως να μας πείτε ποιο είναι το μέλος της Τρόικας και ελπίζω να μην είναι αυτός ο λόγος που δεν το κατέθεσε ο κ. Τσούκαλης. Σας είπα, πείτε μας ποιο είναι το μέλος της Τρόικας, «ποιος είναι που το θέτει, διότι εμείς θα ζητήσουμε αύριο στη διαδικασία πρόσκλησης των Φορέων εκείνο το μέλος της Τρόικας που εισηγείται κάτι τέτοιο, να έρθει εδώ και να τα πει στη Βουλή. Εκβιασμοί στο Κοινοβούλιο με διακίνηση απειλών εκ μέρους υποτίθεται της Τρόικας ή πράγματι της Τρόικας, δεν γίνονται με τον τρόπο αυτό…».

Keywords
Τυχαία Θέματα