Ζιντάν: “Δεν αξίζει τόσα ο Μπέιλ”

Ο πρώην μεγάλος σταρ των γηπέδων και νυν βοηθός του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, έδωσε συνέντευξη στο γαλλικό Canal+, μιλώντας για όλους και για όλα.

Σε ερώτηση αν ο Μπέιλ αξίζει τα εκατομμύρια που δόθηκαν, ο Ζιντάν απάντησε πως: “Αυτή η ερώτησε έπρεπε να μου γίνει τον επόμενο χρόνο. Πριν από δέκα χρόνια είχα παραδεχτεί πως δεν άξιζα τα 75 εκατομμύρια ευρώ που είχαν δοθεί. Στις μέρες μας μας εξακολουθώ να ισχυρίζομαι το ίδιο. Κανένας παίκτης δεν τα αξίζει. Ωστόσο, οι δύο σύλλογοι

συμφώνησαν σε αυτό το ποσό χωρίς πίεση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για την περίπτωση του Μπενζεμά, όσον αφορά τα “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας, αλλά και στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο “Ζιζού” ανέφερε ότι: “Ελπίζω να δω τον Μπενζεμά να τα πηγαίνει εξίσου καλά και με τις δύο ομάδες. Μπορεί να προσφέρει πολλά σε Ρεάλ και Γαλλία”.

Για τον ρόλο που έχει ο Ζιντάν στη Ρεάλ, βετεράνος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως: “Μίλησα με τον Αντσελότι πριν την αρχή της σεζόν και αποφασίσαμε να είμαι ο βοηθός του. Με ενδιέφερε αυτός ο ρόλος. Θέλω να συνεχίσω να μαθαίνω πολλά πράγματα. Ο Κάρλο παραμένει ο ίδιος με όταν τον είχα συναντήσει στη Γιουβέντους. Είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος, ο οποίος είναι ανοιχτός σε συζητήσεις”.

Για το σε ποιον θα έδινε τη Χρυσή Μπάλα, ο βοηθός του Κάρλο Αντσελότι είπε ότι: ¨”Αν είχα δύο βραβεία θα έδινα το ένα στον Κριστιάνο και το άλλο στον Ριμπερί. Και οι δύο τα πήγαν πάρα πολύ καλά και είναι κρίμα που πρέπει να επιλέξεις έναν”.
Keywords
Τυχαία Θέματα