Διαβάστε το υπόμνημα Παπανδρέου: Κοροϊδεύει την κοινωνία που κατέστρεψε!

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Παίζει με τη νοημοσύνη του λαού που κατέστρεψε ο Γ. Παπανδρέου, ο οποίος φαίνεται πως αισθάνεται υπεράνω των νόμων και πιστεύει ότι μπορεί να υποτιμά σε υπερθετικό βαθμό τους θεσμούς, που ο ίδιος απαξίωσε. Έτσι λοιπόν, για μια υπόθεση που αφορά το μεγαλύτερο σε όγκο χρημάτων μεταπολιτευτικό σκάνδαλο στην Ελλάδα, ο φερόμενος σύμφωνα με όλες τις καταθέσεις, γνωρίζων όλη την ιστορία της υπόθεση της λίστας

Λαγκάρντ, αγνόησε την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, στέλνοντας εκεί ένα υπόμνημα (άκουσον άκουσον) μόλις τεσσάρων σελίδων! Σ’ αυτό, ο κ. Παπανδρέου, περιγράφει τον εαυτό του, ως εξωγήινο επισκέπτη στη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας, μιας και υποστηρίζει πως δεν είχε κεντρικό ρόλο στην υπόθεση που όλοι λένε ή υπονοούν, ότι είχε ενημερωθεί.

Το άκρον άωτον του θράσους του γόνου της δυναστείας Παπανδρέου, που τελικά φαίνεται από τη ροή των πραγμάτων ότι αποδόμησε την Ελλάδα, τον λαό και την κοινωνία, εκδηλώνεται στις αράδες του βιαστικά γραμμένου, όπως λένε οι πληροφορίες, υπομνήματος και κορυφώνεται όταν ο πρωθυπουργός του Μνημονίου και της κοινωνικής απίσχνανσης, υποστηρίζει, προφανώς κοροϊδεύοντας τον κόσμο πως, «πάγια εντολή μου προς τους συνεργάτες μου, ήταν η πάταξη της φοροδιαφυγής». Έτσι, ο Παπανδρέου και οι συνεργάτες του, εκτιμούν πως έκλεισε ο κύκλος της παρωδίας, που αφορά την κλήση του στην προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το υπόμνημα του Γιώργου Παπανδρέου:

Keywords
Τυχαία Θέματα