Ξεκινούν σήμερα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Από τον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών ξεκινούν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ο Ι. Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνουν στις 18.30 εκδήλωση, με τίτλο, «Χριστουγέννων

μουσικές Ανατολής – Δύσης».

«Η Αθήνα γιορτάζει – με παιχνίδι το κέφι αλλάζει» είναι το σύνθημα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, που φέτος έχουν στο επίκεντρο το παιδί, ενώ διατηρούν έναν πολυ-πολιτισμικό χαρακτήρα.

Οι εκδηλώσεις απλώνονται σε όλο τον ιστό της πόλης και βασίζονται κατά κύριο λόγο στο έμψυχο υλικό του Δήμου Αθηναίων, με τη συνεργασία δημιουργικών δυνάμεων της πόλης.

Συμμετέχουν περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες, αναγνωρισμένοι, αλλά και νεότεροι, ανάμεσα τους και ο κ. Μίμης Πλέσσας.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, παρουσίασε τις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις, τονίζοντας, ότι «πρόκειται για ένα πρόγραμμα χαμηλού κόστους, καθώς στόχος είναι, χωρίς περιττές σπατάλες κι εντυπωσιασμούς, να αναδειχθεί η χαρά των εορτών για όλες τις ηλικίες, τις φυλές και τις θρησκείες».

Το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων ανέρχεται στις 473.000 ευρώ.

The post Ξεκινούν σήμερα οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα