«Βολές» Βενιζέλου κατά Στουρνάρα

Μια απάντηση που έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα σενάρια και τις φήμες περί νέων μέτρων όχι δημοσιονομικών αλλά μέσω περικοπών στα ασφαλιστικά ταμεία, ερμηνεύτηκε και ως μήνυμα προς τον υπουργό οικονομικών ξεκαθαρίζοντας ότι μαζί με τον κ. Σαμαρά έχουν τον πρώτο λόγο. Σύμφωνα με το egiakoumis το μήνυμα εστάλει ένα 24ωρο πριν συναντηθεί ο κ. Βενιζέλος με τον

Αντώνη Σαμαρά, συνάντηση την οποία θα επαναλάβουν και την Πέμπτη καθώς ο πρωθυπουργός και ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα συνομιλήσουν για το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος:

«Υπάρχουν φήμες, σενάρια, απειλητικές πληροφορίες που αναστατώνουν τον κόσμο, δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Συνεχώς μιλάμε για κάποια φορολογικά μέτρα, για κάποια ασφαλιστικά μέτρα, για μια αβεβαιότητα, ενώ πρέπει να υπάρξει μια ηρεμία, μια αισιοδοξία, να αφοσιωθούμε στην ανάκαμψη της πραγματικής οικονομίας και μετά με καλείτε να σχολιάσω τις φήμες οι οποίες διακινούνται».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα που δεν συνιστά απόφαση του Πρωθυπουργού και δική μου. Εμείς καθορίζουμε την πολιτική της κυβέρνησης». «Λοιπόν, ο κ. Σαμαράς κι εγώ ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εκφράζουμε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συνεκτιμούμε τα πάντα, κάνουμε πολύ δύσκολες σταθμίσεις, αλλά το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμαστε είναι αυτό που έχουμε ανακοινώσει δημόσια, αυτό που έχουμε πει στον ελληνικό λαό και πρέπει να υπάρχει συσπείρωση, αισιοδοξία, ασφάλεια».

Την Πέμπτη θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του αντιπροέδρου και υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

The post «Βολές» Βενιζέλου κατά Στουρνάρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα