Βοήθεια στους πιο αδύναμους από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Για άλλη μια χρονιά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, εν ενεργεία και απόστρατοι, μόνιμοι και προσωπικό θητείας, καθώς και οι οικείοι τους, έσπευσαν αυτές τις άγιες ημέρες να στηρίξουν, από το υστέρημα τους, όλους όσους έχουν ανάγκη βοηθείας.

Το ΑΣΑΕΔ στηρίζει την «Κιβωτό»

Βοήθεια, από το υστέρημα τους, στην «Κιβωτό του Κόσμου» προσέφεραν οι αθλητές και το προσωπικό του ΑΣΑΕΔ – ΑΚΕΔ (Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού ΕΔ – Αθλητικού Κέντρου ΕΔ). Την ενίσχυση παρέλαβε, κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή του ΑΣΑΕΔ, Αντιπλοίαρχου (Ο) Σπύρου Ανδριόπουλου, και του Διοικητή του ΑΚΕΔ, Σμηναγού

Ιωάννη Φάκα, ο Πάτερ Αντώνιος ιδρυτής του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» που δραστηριοποιείται στη μέριμνα παιδιών που προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες ή δεν έχουν καθόλου τους γονείς τους.

Bazaar αγάπης από την Π.Α.

Μεγάλη επιτυχία είχε όμως και το 2ο φιλανθρωπικό bazaar, με πασχαλινές δημιουργίες των κυριών από την 113 Πτέρυγα Μάχης, την 350 ΠΚΒ και τη Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών της 350 Πτέρυγας Κατευθυνόμενων Βλημάτων (350ΠΚΒ), με τις εισπράξεις από την πώληση των πασχαλινών ειδών να πηγαίνουν σε άπορες οικογένειες και ιδρύματα της περιοχής.

Κ.Α.

The post Βοήθεια στους πιο αδύναμους από τις Ένοπλες Δυνάμεις appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα