Έμφραγμα θα πάθει η Miley Cyrus; (ΦΩΤΟ)

Νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα η Miley Cyrus, ύστερα από αλλεργική αντίδραση που της προκάλεσε ένα αντιβιοτικό που της χορηγήθηκε για μόλυνση στην γεννητική περιοχή. Οι γιατροί προειδοποιούν ότι αν και μόλις 21 ετών, δεν αποκλείεται να υποστεί ακόμα και έμφραγμα.

Μάλιστα, εκπρόσωπός της την Πέμπτη δήλωσε ότι μπορεί να συνεχίσει να νοσηλεύεται ακόμα και για τρεις επιπλέον εβδομάδες λόγω της «ακραίας αλλεργικής αντίδρασης» που της έχει προκαλέσει πρόβλημα στον λαιμό και εξανθήματα σε όλο της

σώμα. «Η Miley έπασχε από μια μόλυνση των κόλπων κατά την περιοδεία της στη Βόρεια Καρολίνα πριν από μία εβδομάδα», είπε ο εκπρόσωπός της.

Η περιπέτεια αυτή της υγείας της την έκανε να διακόψει την «Bangerz» περιοδεία της, από την Τρίτη, οπότε και εισήχθη σε νοσοκομείο του Κάνσας.

Η 21χρονη ποπ σταρ δεν έχει σταματήσει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της, αλλά και για το πώς νιώθει μέσα στο νοσοκομείο. Η ίδια διέψευσε τα δημοσιεύματα που την θέλουν να κινδυνεύει από έμφραγμα, κάτι που χαρακτήρισε μέσα από το twitter ως κακοήθη και ότι έχουν ως στόχο να τρομάξουν τους θαυμαστές της.

The post Έμφραγμα θα πάθει η Miley Cyrus; (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα