Βίλας Μπόας: «Ο Μουρίνιο δεν έχει να αποδείξει τίποτα»

Αντρέ Βίλας Μπόας και Ζοζέ Μουρίνιο θα συναντηθούν στο ντέρμπι μεταξύ Τότεναμ και Τσέλσι το Σάββατο.

Οι δύο άντρες είναι παλιοί γνωστοί, καθώς ο Βίλας Μπόας έχει επιτελέσει βοηθός του Μουρίνιο στην Ίντερ το 2009, αλλά οι δρόμοι του χώρισαν κοινή συναίνεση λόγω των φιλοδοξιών του νέου τότε Αντρέ.

«Η επαγγελματική και προσωπική μου σχέση μαζί του ήταν άψογη. Τα σπάσαμε γιατί ήμουν γεμάτος φιλοδοξίες και ήθελα περισσότερες ευθύνες σε scouting και στην προετοιμασία των αγώνων», δηλώνει ο Βίλας Μπόας και συνεχίζει: «Ένιωθα

πως μπορούσα να του δώσω περισσότερα αλλά αυτός δεν χρειαζόταν βοηθό οπότε αμφότεροι αποφασίσαμε πως ήταν καιρός για μια αλλαγή. Ο Ζοσέ δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Εγώ είμαι περήφανος για ότι έχω κάνει».

Η Τσέλσι είναι μια νέα ομάδα που τώρα δένει κατά τον προπονητή των «σπιρουνιών» και η επιτυχία θα είναι σίγουρη με τον Μουρίνιο στο τιμόνι.

«Η Τσέλσι ακόμα χτίζεται πάνω στις ιδέες του Ζοσέ. Έχει αλλάξει δραματικά από τότε που έφυγε, αλλά έχει τεχνικές αρετές και όχι αρκετούς πλέον παίκτες από την τριετία 2004-2007. Ακόμα δένεται η ομάδα. Ο Μουρίνιο θα τους συντονίσει σωστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα