Βεντέτα Τατσόπουλου-Χρυσής Αυγής

Καυστικό ήταν το σχόλιο που έκανε μέσω του προφίλ του στο  Facebook ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή την εισβολή της Χρυσής Αυγής σε πανηγύρι στη Ραφήνα για να δίωξει παράνομους μετανάστες.

«Μιχαλολιάκε, μετά τον τσαμπουκά στη Ραφήνα, γιατί δεν στέλνεις τους Σφίχτερμεν να υποκαταστήσουν και την Τροχαία στα μπλόκα; Τόσα γιώτα-χι κυκλοφορούν ανασφάλιστα», έγραψε χαρακτηριστικά.Σημείωσε επίσης:«Το έχω πει πολλές φορές, το έχω γράψει και το έχω ξαναγράψει: εδώ και καιρό, οι συμμορίτες
της Χρυσής Αυγής έκαναν γαργάρα τις παγανιστικές τους ιδέες (βρίθουν από αυτές τα παλιά τεύχη του περιοδικού τους), μασκαρεύτηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αργά-αργά, μεθοδικά, καθημερινά, τεστάρουν την ανεκτικότητά μας, δοκιμάζουν έως πού τους παίρνει να προβοκάρουν. Μην γκρινιάζουμε αύριο ότι δεν μας προειδοποίησαν. Μας προειδοποίησαν και μας προειδοποιούν κατά κόρον. Τα Χρυσαύγουλα δεν θα φτάσουν έως εκεί που τα ίδια επιθυμούν να φτάσουν. Τα Χρυσαύγουλα θα φτάσουν έως εκεί που εμείς θα τους επιτρέψουμε να φτάσουν».
Keywords
Τυχαία Θέματα