Βενιζέλος: «Πρέπει να επικαιροποιηθεί η προγραμματική συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στη συζήτηση τέθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την τρικομματική κυβέρνηση. Η συζήτηση άνοιξε με αφορμή την απόφαση για την ΕΡΤ. Δεν είναι όμως το μοναδικό ζήτημα η ΕΡΤ. Το βασικό είναι η κυβέρνηση αυτή να λειτουργεί ως ενιαία κυβέρνηση. Η χώρα έχει ανάγκη από επείγουσες μεταρρυθμίσεις » δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος

μετά το τέλος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι η συζήτηση θα συνεχιστεί την Τετάρτη προσθέτοντας ότι «Δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να λειτουργεί σε αντίθεση με την κοινοβουλευτική πλειονότητα. Η απόφαση του ΣτΕ στην πραγματικότητα λέει αυτό που αποφασίσαμε. Καμία απόφαση δεν μπορεί να παραβλέψει το Σύνταγμα και να αναστείλει τη λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης».

«Είμαστε υπέρ της ριζικής μεταρρύθμισης αλλά με βάση το θεσμικό πλαίσιο από τη Βουλή», τόνισε.

«Η απόφαση του ΣτΕ επιτάσσει την λήψη άμεσων μέτρων για την επανάληψη των εκπομπών της. Είμαστε υπέρ της μεταρρύθμισης της ΕΡΤ» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος. «Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει» επεσήμανε.

Τέλος, o κ Βενιζέλος δήλωσε ότι «πρέπει να επικαιροποιηθεί η προγραμματική συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων». «Εμείς έχουμε πει ότι εκλογές δεν θέλουμε αλλά κανείς δεν θα παίξει με τις αντοχές μας», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα