Πάρτε κεφάλια για το αίμα και τον εξευτελισμό αστυνομικών!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ναι μεν 100 αστυνομικοί κάνουν έρευνες για να συλλάβουν τους κακοποιούς που δολοφόνησαν αστυνομικούς αλλά ο Υπουργός Δημ.Τάξης κ.Δένδιας έχει υποχρέωση να ξηλώσει αξιωματικούς για την δραματική κατάληξη στο Δίστομο αλλά και τον απόλυτο εξευτελισμό άλλων αστυνομικών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι 5 άτομα με καλάσνικοφ κυκλοφορούν κοντά στο Δίστομο.

Ένα περιπολικό της Ασφάλειας

πήγε στο σημείο και έπεσαν σε ενέδρα. Οι κακοποιοί αιχμαλώτισαν τους τρεις αστυνομικούς τους έγδυσαν, τους έδεσαν, τους πήραν όπλα, γιλέκο και το αυτοκίνητο και…περίμεναν το επόμενο περιπολικό που πήγε με δυο άτομα.

Η συμπεριφορά τους άλλαξε καθώς οι δυο άλλοι αστυνομικοί δεν έπεσαν μεν στην παγίδα αλλά οι κακοποιοί με επικεφαλής τον δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Κόλλα και προφανώς και άλλους δραπέτες πυροβόλησαν , χτύπησαν τον 37χρονο αστυνομικό και πατέρα δυο παιδιών (η σύζυγός του περιμένει τώρα και τρίτο…) και διέφυγαν. Ο αστυνομικός πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία πριν προλάβει να λάβει ουσιαστική βοήθεια.

Βοά η περιοχή ότι όλα αυτά συμβαίνουν στην περιοχή γιατί υπάρχει κόντρα αστυνομικών υπηρεσιών της Λαμίας και της Βοιωτίας και ακριβώς εκεί πρέπει να πάρει το μαστίγιο ο Υπουργός Δημ.Τάξης…

Keywords
Τυχαία Θέματα