Βενιζέλος: Γιατί να με ψηφίσετε

Στην ερώτηση των νέων «γιατί να σας ψηφίσω», απαντά με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» Σαββατοκύριακο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι ασφαλής και πρακτική μέθοδος για να σπάσει το κλίμα της τεχνητής πόλωσης και του πλαστού δικομματισμού», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος

άσκησε οξεία κριτική κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σημειώνοντας πως «καλλιεργούν ψευδαισθήσεις για τη δυνατότητα να κυβερνηθεί η χώρα την επόμενη των εκλογών».

«Μόνο μια κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης μπορεί να σηκώσει το βάρος της διαχείρισης της κρίσης, μπορεί να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες, μπορεί να οδηγήσει στην έξοδο από την οικονομική και κοινωνική περιδίνηση», τονίζει και συνεχίζει λέγοντας ότι «οποιοδήποτε άλλο κυβερνητικό σχήμα, ακόμη και αν τυπικά μπορεί να συγκροτηθεί με βάση την κοινοβουλευτική αριθμητική, δεν μπορεί να λειτουργήσει με την ισχύ, τη νομιμοποίηση, την αποφασιστικότητα και την ταχύτητα που απαιτείται».

Παράλληλα, επεσήμανε την ανάγκη συστράτευσης προκειμένου όπως λέει «να διεξαχθεί με επιτυχία η δεύτερη φάση της διαπραγμάτευσης».

Με αίσθηση αυτοκριτικής τόνισε ότι «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε -με βάση τους συντηρητικούς, νεοφιλελεύθερους συσχετισμούς στην Ευρώπη- κατά την πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης. Διαμορφώσαμε ένα πολύ σημαντικό κεκτημένο για τη χώρα. Πρέπει η χώρα να πάει καλύτερα και όχι χειρότερα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Αυτό δεν είναι ούτε αυτονόητο, ούτε εύκολο».

«Άρα, ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στην πραγματικότητα σημαίνει ψήφος στην ασφάλεια», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα