Βαλντές: «Κρυφοκοιτάει» την… Πρέμιερ Λίγκ!


Αμφίβολη είναι η παραμονή του διεθνή τερματοφύλακα Βίκτορ Βαλντές μετά την άρνηση να υπογράψει το συμβόλαιο που του πρότειναν οι Καταλανοί. Και επειδή «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» ο Βαλντές ρίχνει «τα δίχτυα» του στην Πρέμιερ Λίγκ.

Με δηλώσεις του στο περιοδικό FourFourTwo ο Ισπανός εμφανίστηκε λάτρης της Αγγλικής ποδοσφαιρικής «κουλτούρας» λέγοντας: «Μου αρέσει η Πρέμιερ Λιγκ, φυσικά. Μου αρέσει ιδιαίτερα το πόσο σέβονται οι φίλαθλοι τους ποδοσφαιριστές. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να βιώνεις το ποδόσφαιρο. Χειροκροτούν

μέχρι και ένα απλό τάκλιν. Δεν είμαι συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο και μου αρέσει».

Ακόμα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο οι Βρετανοί: «Όταν ζούσα στην Τενερίφη, υπήρχε μια περιοχή με Βρετανούς. Έβλεπα πως πήγαιναν στα μπαρ φορώντας μπλούζες της ομάδας τους ακόμα και το απόγευμα. Κάθε ομάδα είχε το δικό της μπαρ, ένα για τους οπαδούς της Τσέλσι, ένα για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Έβλεπα πως γιόρταζαν τις νίκες βγαίνοντας στους δρόμους και είχε πλάκα δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα