Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου – Δεν υπάρχει θέμα εκλογών

«Η σταθερότητα της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε χθες, η πολιτική σταθερότητα είναι διασφαλισμένη. Ζήτημα βουλευτικών εκλογών δεν τίθεται», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Στις

δηλώσεις του ο αντιπρόεδος της Κυβέρνησης τόνισε ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ζητήματα που προκύπτουν τώρα «γιατί αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι να δείξουμε πως είμαστε στην τελική ευθεία λίγο πριν την οριστική έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο», τονίζοντας πως η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είναι μια σημαντική πράξη.

Ειδικότερα ο κ. Βενιζέλος τη χαρακτήρισε ως εξαιρετικά σημαντική πράξη και τόνισε πως προτεραιότητα τώρα είναι να κινητοποιηθούν οι τράπεζες για να βοηθήσουν τους πολίτες που είναι σε δύσκολη θέση, να στηριχθούν οι επιχειρήσεις προκειμένου και αυτές να βοηθήσουν τους εργαζόμενους.

Ο υπουργός Οικονομικών, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με την αυριανή σύνοδο του Eurogroup στην Αθήνα είπε χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ότι αύριο θα αναγνωριστούν οι θυσίες του ελληνικού λαού».

Γ.Π.

Διαβάστε σχετικά:

Γ. Στουρνάρας: «Αύριο θα χτυπά στην Ελλάδα η καρδιά της Ευρώπης»

The post Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου – Δεν υπάρχει θέμα εκλογών appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα