Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Παρασκευή

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλες τις εξελίξεις της ημέρας.

Κριός Η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε την επιτυχία που ονειρεύεστε, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν τώρα να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μη φοβηθείτε να συγκρουστείτε με αυτούς που πρέπει. Αλλαγές σας περιμένουν στα ερωτικά. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει τώρα ο/η σύντροφός σας, σας εκπλήσσουν.

Ταύρος Σήμερα είναι απαραίτητο να θέσετε τους όρους σας σε επαγγελματικό επίπεδο,

δείχνοντας, έτσι, ποιος έχει το πάνω χέρι σε ορισμένα σημαντικά θέματα. Αν δεν μεριμνήσετε εσείς για το κέρδος σας, κανείς άλλος δεν θα το κάνει. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας. Απολαύστε τον ρομαντισμό, που είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα.

Δίδυμος Αφήστε τις δικαιολογίες στην άκρη και αντιμετωπίστε το βασικό πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί, με θάρρος και αποφασιστικότητα. Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος- δώστε τα τελεσίγραφα που πρέπει, όσο ακόμα μπορείτε. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας- μη βιαστείτε όμως να απαντήσετε σε μια αμφιλεγόμενη πρόταση. Συμβουλευτείτε κάποιον εμπειρότερο, πρώτα.

Καρκίνος Αυτό που σας λείπει σήμερα είναι η οργάνωση, Καρκίνοι. Μην καταλογίζετε ευθύνες από ‘δω κι από ‘κει- πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας και σχεδιάστε προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σας, ειδικά στον τομέα των ερωτικών. Ο Δίας φέρνει θεαματικές βελτιώσεις στα επαγγελματικά σας. Επενδύστε περισσότερο στην επικοινωνία με τους συναδέλφους.

Λέων Οι παράλογες απαιτήσεις ενός κοντινού σας προσώπου σας έχουν φτάσει σε οριακό συναισθηματικό σημείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχετε τη δυνατότητα να τους βάλετε ένα φρένο. Μη συμβιβάζεστε τόσο εύκολα. Ηρεμία στις φιλικές και τις ευρύτερες κοινωνικές σας σχέσεις. Μήπως ήρθε η ώρα να διευρύνετε λιγάκι τον κύκλο σας ;

Παρθένος Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, Παρθένοι, κυρίως σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Βολευτείτε με την κατάσταση ως έχει, και όταν έρθει η ώρα να προωθήσετε την αλλαγή που έχετε στο μυαλό σας, θα είστε το καταλάβετε πρώτοι απ’ όλους. Προσοχή στην προσέγγιση των Αιγόκερων. Το πιθανότερο είναι να μην εννοούν όσα με στόμφο σας λένε.

Ζυγός Άνοδος στα οικονομικά σας σήμερα, μετά από μια μακρά περίοδο αβεβαιότητας. Σκεφτείτε προσεκτικά τις προοπτικές σας και μη βιαστείτε να πείτε ναι σε μια πρόταση, απλώς επειδή εκ πρώτης όψεως μοιάζει εντυπωσιακή και συμφέρουσα. Δώστε έμφαση στις οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν είστε όσο συναισθηματικά ανεξάρτητοι πιστεύετε, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Σκορπιός Η συγκυρία σας επανατοποθετεί στη θέση που βρισκόσασταν πριν λίγο καιρό, και σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε τους όρους σας σε ορισμένα πρόσωπα, που, τελευταία, έχουν αποθρασυνθεί. Εκμεταλλευτείτε το προνόμιό σας άμεσα. Σταθερά τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε μια μεγάλη αλλαγή.

Τοξότης Οι ερωτικοί πειρασμοί που σας περιβάλλουν είναι άπειροι, γι’ αυτό κι εσείς θα πρέπει να τιθασεύσετε την παρορμητικότητά σας, αν, βέβαια, θέλετε να είστε συνεπείς στις δεσμεύσεις σας. Μην δοκιμάζετε τις αντοχές των άλλων. Μην αποφύγετε ένα άβολο θέμα, σε ό, τι αφορά τα εργασιακά σας. Καταπιαστείτε με ό, τι επείγει και αφήστε τις αναβολές.

Αιγόκερως Η συνάντηση με έναν καλό φίλο θα σας κάνει περισσότερο καλό απ’ ό, τι υποψιάζεστε. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να ρίξετε τα τείχη που, χωρίς λόγο, υψώσατε, και να αποκαταστήσετε μια σημαντική, αλλά παραμελημένη σχέση. Δώστε περισσότερη σημασία στις συμπτώσεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, Αιγόκεροι. Τα πάντα σήμερα έχουν κάποια συγκεκριμένη εξήγηση.

Υδροχόος Ένα ειδύλλιο που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα, αξίζει περισσότερο από πολλά προηγούμενα. Μην τα παρατήσετε στο πρώτο εμπόδιο- σ’ αυτή την περίπτωση οφείλετε να βάλετε μπόλικο νερό στο κρασί σας. Ευοίωνες οι επαγγελματικές εξελίξεις. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, γιατί αυτό που έρχεται, θα αποδειχτεί πολύ σπουδαίο.

Ιχθύς Η μέρα ξεκινάει με έντονο εκνευρισμό, αλλά στην πορεία, βρίσκετε τον τρόπο να ηρεμήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους γύρω σας. Μη δίνετε σημασία στους τύπους σήμερα, καλύτερα να εστιάσετε στην ουσία. Αλλαγές σας περιμένουν στις φιλικές και στις ερωτικές σας σχέσεις. Μην είστε αρνητικοί, αν δεν πάρετε πρώτα μια ιδέα για το τι έρχεται.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Παρασκευή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα