Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Δεν έπρεπε να παντρέψω την Ερμιόνη Γκρέιντζερ με τον Ρον Ουέσλι

Ότι μετάνιωσε που πάντρεψε τους δύο ήρωες του μυθιστορήματός της «Χάρι Πότερ», δηλαδή την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και τον Ρον Ουέσλι, δήλωσε ο διάσημη συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, σε μια σπάνια συνέντευξή της στο περιοδικό Wonderland.

Μάλιστα, η γνωστή συγγραφέας εξομολογήθηκε στην πρωταγωνίστρια οκτώ ταινιών του Χάρι Πότερ, Έμα Γουότσον, ότι δεν έπρεπε να παντρέψει το χαρακτήρα της με τον χαρακτήρα του Ρον. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η σχέση των δύο βγήκε από τους

δικούς της «πολύ προσωπικούς λόγους».

«Έγραψα τη σχέση Ερμιόνης – Ρον ως μία μορφή εκπλήρωσης επιθυμίας. Στην πραγματικότητα έτσι ήλθε η σύλληψη της ιδέας. Για λόγους που έχουν ελάχιστα να κάνουν με τη λογοτεχνία και περισσότερο με εμένα να μένω προσκολλημένη στην πλοκή όπως την είχαν πρωτοφανταστεί, η Ερμιόνη έμεινε με τον Ρον», επεσήμανε.

«Πιστεύω ότι υπάρχουν οπαδοί που αναρωτήθηκαν αν ο Ρον μπορεί να κάνει ευτυχισμένη την Ερμιόνη» σχολίασε και τόνισε, όπως γράφουν τα «Νέα», ότι αυτό το ζευγάρι «σήμερα θα κατέληγε σε σύμβουλο γάμου».

The post Τζ. Κ. Ρόουλινγκ: Δεν έπρεπε να παντρέψω την Ερμιόνη Γκρέιντζερ με τον Ρον Ουέσλι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ρον ουεσλι, ρον ουέσλι
Τυχαία Θέματα