Τσίπρας: Μιλάνε για ανάπτυξη αυτοί που προκαλόυν την υποανάπτυξη

Το πραγματικό πρόβλημα του αγροτικού κόσμου είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας για το αγροτικό στη Βουλή.

«Μιλάνε για ανάπτυξη εκείνοι που έχουν καταργήσει κάθε προοπτική ανάπτυξης σε αυτόν τον τόπο. Διαφημίζουν την ανάπτυξη που θα έρθει, οι ίδιοι που με την πολιτική

τους προκαλούν την ύφεση, την ανεργία και την υποανάπτυξη».

«Ο κ. Σαμαράς κλείνει τη λέξη ανάπτυξη σε όλες τις πτώσεις, τη στιγμή που το μόνο που αναπτύσσει είναι μια πολιτική κατά της ανάπτυξης.

Πήγατε μέχρι το Κατάρ αλλά δεν πήγατε μέχρι τη Λάρισα και το Ηράκλειο για να κουβεντιάσετε με τους αγρότες, προφανώς γιατί δεν έχετε κατανοήσει ότι ο αγώνας τους δεν αφορά μόνο τους ίδιους, αλλά είναι και αγώνας για την ίδια την ανάπτυξη. Χρειαζόμαστε επενδυτές όχι πειρατές», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό ζήτησε να απαντήσουν στο ερώτημα αν σε αυτή τη χώρα θέλουμε να έχουμε πρωτογενή παραγωγή ή μόνο υπηρεσίες και real estate.

Αναφερόμενος στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να αρχίσουμε την προσπάθεια να βασιστούμε ως χώρα στις δυνάμεις μας ενώ τόνισε πως είναι στρατηγικής σημασίας η αναδιάρθωση του αγροτικού τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα