Στα «μαχαίρια» και πάλι Άδωνις-Καμμένος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απάντηση έδωσε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ στο αίτημα του Άδωνι Γεωργιάδη να μην αρθεί η ασυλία του προέδρου των Αν.Ελ., δίνοντας διευκρινήσεις για τις καταγγελίες που έκανε ο υπουργός Υγείας για το εξοχικό σπίτι του στην Ικαρία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
έκανε λόγο για «κότες» που ζητάνε από τη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία τους όταν οι μηνύσεις του φτάνουν στη Δικαιοσύνη.

«Όταν πάω στη Δικαιοσύνη σαν κότες ζητάνε από τη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία τους», είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Καμμένος. Σημειώνεται ότι για πρόσφατη υπόθεση μήνυσης του Π. Καμμένου κατά του κ. Γεωργιάδη, ο δεύτερος ζήτησε από τη Βουλή να μην αρθεί η ασυλία του.

Για την υπόθεση του ξενοδοχείου στην Ικαρία, για το οποίο ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι χτίστηκε με κοινοτική χρηματοδότηση, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι πρόκειται για 10 ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχε η πεθερά του. Μάλιστα πρόσθεσε ότι η επιχείρηση έκλεισε ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά και ότι έγινε έλεγχος το 2010.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος δήλωσε για την Ραχήλ Μακρή: «Είναι μια εξαιρετική βουλευτής, η οποία έχει συγκρουστεί με όλα τα επώνυμα συμφέροντα. Ποτέ δεν έφυγε η Ραχήλ Μακρή από εμάς».

«Ο κ. Δημαράς έχει την πλήρη στήριξή μας για την περιφέρεια Αττικής», σημείωσε επίσης.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Βύρωνα Πολύδωρα και δήλωσε ανοικτός σε ανθρώπους που προέρχονται από το «πατριωτικό ΠΑΣΟΚ», όπως είπε.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη υπήρξε άμεση…

«Τα περί κότας τα επιστρέφω στον κ. Καμμένο» σχολίασε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν παρακάλεσα γονυπετός, ούτε τίποτα».

«Δεν έχει καταλάβει ο κ. Καμμένος ότι η εποχή που μπορούσε να κατηγορεί και να λασπολογεί τους πάντες χωρίς αντίλογο έχει περάσει», σημείωσε.

«Όπως καλά ξέρετε, ο κ. Καμμένος με βλέπει και εξαφανίζεται», δήλωσε.

The post Στα «μαχαίρια» και πάλι Άδωνις-Καμμένος! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα