Μπορεί και χωρίς τον «Μητρογκόλ»

Μπορεί το πρώτο «βιολί» της «ερυθρόλευκης» επίθεσης, ο Κώστας Μήτρογλου να έλειψε στα τελευταία 8 παιχνίδια, επτά για το πρωτάθλημα και τον αγώνα με την Αντερλεχτ στο Καραϊσκάκη για την 6η αγωνιστική του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Ολυμπιακός συνέχισε να «πυροβολεί» ασταμάτητα.

Χωρίς τον «πιστολέρο» του, το πιο λαμπρό του αστέρι, τον Κώστα Μήτρογλου, που ετοιμάζεται από την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ή το αργότερο στο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο την επόμενη αγωνιστική

να επιστρέψει, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τις λύσεις και με το παραπάνω στο σκοράρισμα, με τους Σαβιόλα και Ντομίνγκες να παίρνουν στις «πλάτες» τους την ομάδα. Με 12 συνολικά γκολ, σχεδόν τα μισά δηλαδή από τα 26 που έχει πετύχει ο πρωταθλητής στους τελευταίους 8 αγώνες που έλειψε ο Μήτρογλου, οδηγούν τον Ολυμπιακό καλύπτοντας το κενό του Έλληνα άσου.

Στην περίοδο αυτή λοιπόν ο Ολυμπιακός έδωσε επτά ματς για το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Με Πανθρακικό (1-4), Εργοτέλη (3-0), Αστέρα (2-0), Αρη (0-2), ΠΑΣ (3-2), Απόλλων (0-5) και χθες με την ομάδα της Καλλονής (4-0). Σκόραραν 23 γκολ στη Super League και πέτυχαν και τρία γκολ με την Aντερλεχτ. Από αυτά τα 26 γκολ λοιπόν, οι δύο Aργεντινοί έβαλαν τα δώδεκα. Κάτι λιγότερο από το 50%. Ο Σαβιόλα πέτυχε επτά, και ο Τσόρι άλλα πέντε. Και βέβαια και οι δύο μαζί έβαλαν τα τρία γκολ με τους Βέλγους στο σημαντικότερο ματς αυτής της περιόδου.

Με τον Μήτρογλου βέβαια να επιστρέφει δυναμικά στην ενεργό δράση γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Μίτσελ θα αποκτήσει και πάλι τον «ευχάριστο» πονοκέφαλο που είχε πριν από τον τραυματισμό του «πιστολέρο» για το πώς θα μπορέσει να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα και Ντομίνγκες και Σαβιόλα, αλλά βέβαια και τον Μήτρογλου. Εως τώρα έχει δείξει πως δύσκολα μπορούν να παίζουν και οι τρεις μαζί. Με τον Ντομίνγκες να μην «τραβάει» στο ξεκίνημα της σεζόν και να τραυματίζεται στη συνέχεια, ο Μίτσελ πήγε στο δίδυμο Μήτρογλου-Σαβιόλα, όμως τώρα με το αργεντίνικο δίδυμο να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις η επιστροφή του Ελληνα επιθετικού βάζει «δύσκολα» στον Ισπανό τεχνικό.

Ρονάλντο ο… Μασάντο

Ο Μασάντο μπήκε ορεξάτος στο Καραϊσκάκη ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και λίγα λεπτά μετά την είσοδό του σκόραρε κάνοντας το 4-0 και πανηγυρίζοντας έξαλλα, μιμούμενος τον πανηγυρισμό του συμπατριώτη του Ρονάλντο. Με χαρακτηριστική κίνηση με τα χέρια του έδειξε στον κόσμο να ηρεμήσει, όπως είχε κάνει ο αστέρας της Ρεάλ στο «Καμπ Νόου», λέγοντας calma, ενώ σήκωσε όσο μπορούσε ψηλά το σορτσάκι του, κίνηση που επίσης κάνει ο Ρονάλντο όποτε σκοράρει.

The post Μπορεί και χωρίς τον «Μητρογκόλ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα