Τρινκέρι: «Καλύτεροι σε κάθε ματς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν την αποχώρηση της Εθνικής για τη Σλοβενία ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντρέα Τρινκέρι, μίλησε για τους στόχους ενόψει Ευρωμπάσκετ.

«Δεν είμαστε έτοιμοι για το μετάλλιο. Είμαστε έτοιμοι για το ταξίδι στη Σλοβενία. Κοιτάζουμε ένα παιχνίδι τη φορά, βήμα με βήμα. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό το τεράστιο λάθος. Έχουμε ακόμη τέσσερις

μέρες. Κάναμε καλή προετοιμασία. Και οι 17 παίκτες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν πρέπει να πιστεύουμε πως θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες μας πιάνοντας την καλύτερη απόδοση που μπορούμε. Πρέπει να ανεβάσουμε τον πήχη κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μας στο τουρνουά. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς» , τόνισε ο Τρινκέρι.

Από πλευράς παικτών ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε: «Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Είδαμε και στο τουρνουά στη Γερμανία ότι η Ελλάδα δεν είναι φαβορί για το Ευρωμπάσκετ.

Υπάρχουν κι άλλες πολύ δυνατές ομάδες. Είναι ένα τουρνουά πολύ ανοιχτό, πολύ ισορροπημένο, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη ή και να χάσει. Υπάρχουν τουλάχιστον έξι ή επτά ομάδες που μπορούν να βρεθούν ψηλά».

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής μπάσκετ ξεκινούν στις 4 Σεπτεμβρίου απέναντι στη Σουηδία (18:45, ΑΝΤ1).

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις του ομίλου της Εθνικής είναι: Τουρκία – Φινλανδία, Ρωσία – Ιταλία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Εθνικής:

5 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα – Ρωσία

7 Σεπτεμβρίου: Τουρκία – Ελλάδα

8 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα – Ιταλία

9 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα – Φινλανδία

Keywords
Τυχαία Θέματα